Connect with us

Hír

A Dolphins futója és a Texans centere is IR-re került

Mivel a csapatok már leszűkítették 53 fősre a keretüket, így elkezdhetnek sérültlistára pakolni játékosokat, akiknek így nem az egész évet, csak minimum 4 meccset kell kihagyniuk.

A Dolphins most Jalen Ramsey mellett (aki vélhetően decemberben térhet majd csak vissza) a futó Jeff Wilsont is IR-re tette, ami kisebb meglepetést jelentett. Mivel Salvon Ahmed és az újonc De’Von Achane is sérüléssel küzd, így a szezon elején Raheem Mostertre hárul majd nagy felelősség.


A Texansnál elég nagy problémák vannak támadófal-fronton. A másodéves Kenyon Green az egész évre kiesett, a jobb oldali tackle Tytus Howard kisebb sérüléssel bajlódik és lehet, hogy az első hetekben nem lesz bevethető, most pedig az újonc, de kezdőnek szánt center, Juice Scruggs került IR-re, tehát az első négy hétben ő sem léphet majd pályára. Ráadásul Scott Quessenberry, akit Scruggs cseréjének szántak, már korábban kidőlt az egész évre.

A sérülések miatt cserélt a csapat Josh Jonesért és Kendrick Greenért, plusz a piacon megszerezték George Fantet is, szóval igyekeztek tüzet oltani, de nem épp ideálisak a körülmények az újonc CJ Stroud számára.


A Jaguarsnál a védőfalember DaVon Hamilton került IR-re egy hátsérülés miatt, tehát neki is minimum 4 meccset ki kell hagynia. Kezdő lett volna, így átalakításra lesz szükség a védőfalban. Foley Fatukasi és Roy Robertson-Harris helye biztos a falban, így több négy falemberes felállás jöhet, illetve Jeremiah Ledbettert vagy Angelo Blacksont lehet még bedobni, amik nem túl megnyugtató megoldások a futás elleni védekezést tekintve, ami Hamilton erőssége volt.


Nem sérülés, de egy érdekes rövidhír: a Bearstől kivágott pass rusher, az előszezon egyik sztárja, Trevis Gipson a Titansnél kötött ki. Jól illik egyébként abba a védelembe a 2020-as ötödik körös játékos.


Még egy kis érdekesség: a Dolphinstól kivágott újonc WR/TE hibrid Elijah Higgins elég kapós volt a waiveren, hiszen öten is adtak be rá kérelmet: a Cardinals mellett a Colts, a Titans, a Commanders és a Packers. Végül a waiver sorrend miatt Arizonában kötött ki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group