Connect with us

Hír

Az idei lehet Mike Evans utolsó szezonja Tampában

Mike Evanst 2014-ben draftolta a Buccaneers, és azóta minden egyes szezonban legalább 1000 yardot szerzett, ami egyedülálló teljesítmény. Az még egy nagy kérdése az idei szezonnak, hogy sikerül-e ezt a rekordot tovább növelnie, vagy Baker Mayfield irányítása mellett megszakad a sorozat. Akárhogy is lesz, nagyon úgy tűnik, hogy az idei lesz az utolsó éve Tampában, ugyanis Rick Stroud (Tampa Bay Times) információi szerint nem haladnak – nem hogy nem haladnak, megakadtak – a tárgyalások a felek közt, és mivel Evans szerződése az év végén lejár, így szabadügynök lesz.

UPDATE: Mike Evans ügynöke kiadott egy közleményt, hogy jövő szombaton, tehát a szezonrajt előtti napon befagyasztják a tárgyalásokat a Buccaneersszel egészen az idény végéig.

Persze van még ideje a feleknek megegyezni, de Stroud elég pesszimistának hangzott ezzel kapcsolatban. A Buccaneers pénzügyi helyzetét figyelembe véve egyébként lenne logika a jövő ilyenkor már 31 éves elkapó elengedésében, de mégiscsak egy klubikonról van szó, a franchise történetének legjobb támadófegyveréről.

Evans állítólag egy Cooper Kuppéhoz hasonló szerződést szeretne: az három évre 80,1 millióról szólt, amiből $75 millió garantált. A Bucsnak rövid távon a fizetési sapkában nem is jönne rosszul egy hosszabbítás, hiszen le tudnák vinni az idei cap hitjét, de az persze már egy érdekesebb kérdés, hogy hosszú távon mennyire éri meg nekik egy újjáépítés kezdetén egy 30+ éves elkapóba beruházni. Ez áll a mérleg egyik oldalán, a másikon pedig hogy Evans még mindig egy jó játékos és hogy sokat elmond egy franchise-ról a többi játékos számára is, ahogy a klubikonokkal bánnak karrierjük végén. Főleg hogy Evans igazi mintapolgár, sosem holdoutolt, még ha azzal jobb esélyei is lennének egy fizetésemelésre, a közösségben és a csapat körül is csak elismerően beszélnek róla.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!