Connect with us

Hír

Chase Young még mindig nem áll készen, Cooper Kupp újra megsérült

A Commandersnél Chase Young tavaly majdnem az egész idényt kihagyta, csak a szezon végére térhetett vissza. Azonban idén nyáron is voltak kérdőjelek a térde kapcsán, most viszont nem emiatt, hanem egy becsípődés miatt nem bevethető. Ben Standig információi szerint még mindig nem adtak neki zöld utat az orvosok a kontakt focira és könnyen lehet, hogy az első héten még nem lesz bevethető a fiatal pass rusher.

A korábbi 1/2-es Youngnak jövőre lejár a szerződése, mivel nem hívták le az ötödik éves opcióját, így idén bizonyítania kell egyrészt a teljesítményével, másrészt az elérhetőségével, ugyanis ezzel voltak a legnagyobb problémák eddigi profi karrierje során.


Nem ő az egyetlen sztárjátékos, akinek veszélyben van az első heti játéka, ugyanis a Ramsnél az elkapó Cooper Kupp rásérült eddigi combhajlító-sérülésére, így most kérdésessé vált a visszatérésének időpontja. Sean McVay azt mondta, hogy napról napra vizsgálják felül a helyzetet, de ezek a combhajlító-sérülések gyakran visszatérnek, ha nem adnak nekik elég időt a gyógyulásra, szóval könnyen lehet, hogy nem látjuk Kuppot a Seahawks elleni szezonnyitón.

Nélküle összeomolhat a Rams támadósora, hiszen Van Jefferson, Ben Skowronek, Tutu Atwell, Puka Nacua és Demarcus Robinson alkotnák a WR-sort.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!