Connect with us

Hír

A Steelers OC olyan pocsék teljesítményt nyújt, hogy előléptették

Kevés olyan szakértő vagy Steelers szurkoló van, aki elégedett lenne a támadókoordinátor Matt Canada teljesítményével. A főedző Mike Tomlin viszont nem tartozik ebbe a halmazba, szerinte az OC remek munkát végez, így pedig kapott egy előléptetést: mostantól nem csak a játékokat fogja hívni, de közvetlenül az irányító Kenny Pickettel is napi szinten foglalkozhat.

Az 51 éves Canada 2020-ban került a Steelershöz QB-edzőként, majd egy évvel később kinevezték támadókoordinátorrá. A munkásságának viszont nincsenek látható pozitív hatásai: a 2021-es kinevezése óta a Steelers támadósor sikerességi rátája a hatodik legrosszabb a ligában, de EPA/play alapon is bottom 10-es az egység. A rendszere (már ha annak lehet hívni) elavult, a játékhívásai konzervatívak és kiszámíthatóak, szinte semmilyen módon nem segíti Pickett dolgát, sőt sokszor meg is nehezíti.

Bár lehet tisztelni a Steelers franchise-t azért, hogy mennyire nyitottan és lojálisan áll nemcsak a játékosaihoz, de az alkalmazottjaihoz is, ez nem egy jó döntés. Nincs racionális érv Canada feladatkörének bővítésére, sőt pont hogy a menesztése lenne egyre inkább indokolt.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
brokpurdi
brokpurdi
2023-09-26 10:56

R.I.P. Kenny

Miguel Borges100
Miguel Borges100
2023-09-26 06:54

Én tényleg csak remélni tudom, hogy mivel ezután se lesz jobb semmi már tényleg kivágják!
Hát mit szívnak ezek?

Staten Island
Staten Island
2023-09-26 06:35

Kemény állítások, kritika, ráadásul hiba nélkül megírva. Ritka jó.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x