Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolo bekerült az agyrázkódás-protokollba, veszélyben a hétvégi játéka

A Raiders kikapott vasárnap éjjel a Steelerstől, Jimmy Garoppolo pedig három interceptiont dobott. A mérkőzés után megvizsgálták agyrázkódás gyanújával és be is került az agyrázkódás-protokollba, árulta el Josh McDaniels főedző. Ez pedig azt jelenti, hogy könnyen lehet, hogy kihagyja a vasárnapi Chargers elleni találkozót.

Azt nem tudni biztosan, hogy mikor szedhette össze az agyrázkódást Garoppolo, de vélhetően akkor, amikor Minkah Fitzpatricktól kapott egy ütést a fejére, majd be is verte azt a földbe. Ez pedig megint csak felvet kérdéseket a protokoll hatékonyságával kapcsolatban. Persze az már egy jó dolog, hogy legalább a mérkőzés után bekerült a protokollba, de nyilván nem a találkozó után, hanem közben szedte össze a fejsérülést, amit láthatóan nem tudtak azonosítani az erre kiváltképp figyelő szakértők.

A helyén a veterán Brian Hoyer vagy a negyedik körös újonc (és az előszezonban kiválóan teljesítő) Aidan O’Connell léphet pályára a Chargers ellen, hacsak addig ki nem kerül Jimmy G a protokollból, ami nem kizárt, de nem is feltétlen valószínű.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2023-09-26 11:26

Így azért nehéz.
Amugy se lett volna könnyű

Kopi3.14
Kopi3.14
2023-09-26 11:28

Szerintem eléggé korán ítélkezel Dani. Az agyrázkódás lehet csak később produkál tüneteket. Amikor nekem volt, simán hazakerékpároztam, megnéztem az esti mesét a szomszédéknál, azok ellátták a fejem, majd haza menve jelentkezett az első tünet, hogy megkérdeztem, mikor lesz a mese.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x