Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolo bekerült az agyrázkódás-protokollba, veszélyben a hétvégi játéka

A Raiders kikapott vasárnap éjjel a Steelerstől, Jimmy Garoppolo pedig három interceptiont dobott. A mérkőzés után megvizsgálták agyrázkódás gyanújával és be is került az agyrázkódás-protokollba, árulta el Josh McDaniels főedző. Ez pedig azt jelenti, hogy könnyen lehet, hogy kihagyja a vasárnapi Chargers elleni találkozót.

Azt nem tudni biztosan, hogy mikor szedhette össze az agyrázkódást Garoppolo, de vélhetően akkor, amikor Minkah Fitzpatricktól kapott egy ütést a fejére, majd be is verte azt a földbe. Ez pedig megint csak felvet kérdéseket a protokoll hatékonyságával kapcsolatban. Persze az már egy jó dolog, hogy legalább a mérkőzés után bekerült a protokollba, de nyilván nem a találkozó után, hanem közben szedte össze a fejsérülést, amit láthatóan nem tudtak azonosítani az erre kiváltképp figyelő szakértők.

A helyén a veterán Brian Hoyer vagy a negyedik körös újonc (és az előszezonban kiválóan teljesítő) Aidan O’Connell léphet pályára a Chargers ellen, hacsak addig ki nem kerül Jimmy G a protokollból, ami nem kizárt, de nem is feltétlen valószínű.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group