Connect with us

Érdekességek

Az első forduló alapján a Saints a liga legidősebb csapata, a Giants a legfiatalabb

Az 53 fős keretek kihirdetésekor mindig megnézzük, hogy melyik csapatok a legidősebbek és a legfiatalabbak. Ennek viszont kritikája lehet, hogy az 53 fős keretek folyton változnak, és a roster végi játékosok kora nem sokat számít egy csapatnál, szóval érdemesebb lenne a játékidővel kiigazítani ezeket a számokat. Ezt tette meg Bill Barnwell az ESPN-nél, itt látható az ő kimutatása az első fordulóra vonatkozóan:

A Saints teljes roster alapján is a liga legidősebb csapata volt, és igaz ez snapekkel kiigazítva is. A Broncos, az Eagles, a 49ers és a Bills viszont a 21. és 25. hely közöttről ugrottak a hátsó ötösbe, tehát náluk azért elmondható, hogy a kezdő korosabb a cserepadnál, még a ligához viszonyítva relatíven is.

A lista másik végén a Giantset találjuk, mint legfiatalabb csapat, habár ebben közrejátszhat az is, hogy a meccs végén be kellett állniuk a cseréknek a nagy vereség miatt, így náluk egy kicsit talán torzíthat a kicsi minta. A Chiefs teljes keretet tekintve csak a 7. legfiatalabb volt, de itt is torzíthat kicsit Travis Kelce és Chris Jones első fordulós hiánya. A Packers teljes kerete a liga legfiatalabbja volt a keretszűkítés során, a Bearsé viszont csak a tízedik, míg a Lionsé a tizenegyedik.

Csak a támadósort tekintve a Raiders a legidősebb és a Jets a második, míg a Packers és a Colts a két legfiatalabb. A védelmek közt a Saints és a Steelers a két legidősebb, míg a Chiefs és a Lions a két legfiatalabb.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!