Connect with us

Érdekességek

Jared Goff közel van a leghosszabb INT-mentes sorozat rekordjához

Jared Goff az utóbbi időben nagyon jól vigyáz a labdára. Olyannyira, hogy hamarosan megdöntheti a leghosszabb interception-mentes sorozat rekordját. Utoljára ugyanis a tavalyi 9. fordulóban a Packers ellen tudták lehalászni a labdáját.

A Lions irányítója már 359 passzkísérlete nem dobott interceptiont, ami a valaha volt harmadik leghosszabb ilyen sorozat. A listán Tom Brady a második 399-cel, az első pedig Aaron Rodgers 402-vel. Goff egyébként egy másik Brady-sorozatot taszított le a dobogóról, az ex-Patriots irányító 358 dobáson keresztül maradt makulátlan még 2010 és 2011 közt.

Goffnak tehát már csak 44 interception-mentes passzra van szüksége, hogy megdöntse a rekordot. Ez már akár ebben a fordulóban is meglehet, hiszen az első körben öt irányító is eleresztett 44 passzt, de azért valószínűbb, hogy még a 3. fordulóig várni kell a rekorddöntésre, ha egyáltalán eljut addig Goff és a Seahawks védői nem tudják leszedni valamelyik passzát.

Az irányító elmondása szerint egyébként nem igazán gondol a rekordra, de tudja, hogy ha nem adja el a labdát, akkor általában elég jó esélyei vannak a csapatának a győzelemre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!