Connect with us

Hír

Lyukas lehet a Seahawks secondary az első fordulóban

A csapatok már gőzerővel készülnek a jövő heti első fordulós mérkőzéseikre, azonban a Seahawksnál a secondary kissé lyukas lesz a Rams ellen. Pete Carroll főedző számolt be arról, hogy a safety Jamal Adams biztosan nem fog tudni pályára lépni, az újonc Devon Witherspoon pedig jó eséllyel kihagyja a szezonnyitót.

Adamsnek pont egy éve az első fordulóban sérült meg a combja, azóta nem tudott pályára lépni, a PUP listáról is csak múlt héten aktiválták. Carroll elmondta, hogy nem sietnek a visszatérésével, inkább legyen tényleg egészséges, de az mindenképp jó hír, hogy nem maradt a PUP listán a keretszűkítéskor, tehát úgy számolhatnak, hogy az első négy forduló valamelyikében újra pályára lehet majd küldeni. Addig is Quandre Diggs és a tavasszal igazolt Julian Love megoldják a safety feladatokat, szóval Adams hiánya leginkább a három safetys felállások hiányában fog majd megmutatkozni.

Az idén 1/5-re kiválasztott Witherspoon egy combhajlító-sérüléssel bajlódik, ami sokszor makacs dolognak számít és gyakori a rásérülés, szóval lehet jobban is jár a csapat, ha nem erőltetik a játékát az első fordulóban. Witherspoon elsősorban a slotban játszott a nyáron, így a szélen marad a Tariq Woolen, Michael Jackson kettős, belülre pedig Coby Bryant állhat be.

A Seahawks a Rams után egyébként a Lions, Panthers, Giants trióval kezdi a szezont, majd bye weekre megy.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!