Connect with us

Hír

Megvan a Patriots új csereirányítója, plusz Jalen Reagort is megszerezték

Nehéz volt megtalálni a logikát abban, hogy a Patriots kivágta csereirányítóit, Bailey Zappet és Malik Cunninghamet is, majd visszaigazolta őket a gyakorlócsapatba. Esetleg arra lehetett gondolni, hogy meg akarnak spórolni egy rosterhelyet, a két fiatalt pedig még 6 héten át versenyeztethetik azzal, hogy három-három héten át felhozhatják őket a meccsnapi keretbe és a háttérben pallérozódhatnak. Azonban úgy tűnik ez sem volt igaz, ugyanis a csapat felvette waiverről a Panthers által kivágott, tavalyi harmadik körös Matt Corralt.

Corral tavaly sérülést szenvedett nyáron, így a teljes újonc szezonját kihagyta, szóval még semmi tapasztalata nincs. Az előszezonban 60 százalékos pontossággal 249 yardot és egy INT-t dobott, illetve volt 47 futott yardja is. A vicces a sztoriban leginkább az, hogy a Panthers úgy szerezte meg Corralt tavaly, hogy a saját negyedik körös pickje mellé bedobta a 2023-as harmadik körös pickjét, amiket épp New Englandbe küldött. Szóval a Patriots azzal a cserével draftolta Bailey Zappet és Marte Maput, majd most megszerezte Matt Corralt is – a Panthersnek pedig semmi sem jutott.

A Patriots emellett leigazolta a korábbi első körös bust elkapó Jalen Reagort a gyakorlócsapatába. Az első fordulóban korábbi csapata, az Eagles ellen léphet pályára, és Tyquon Thornton sérülése miatt akár fel is vihetik a meccsnapi keretbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group