Connect with us

Hír

Megvan a Patriots új csereirányítója, plusz Jalen Reagort is megszerezték

Nehéz volt megtalálni a logikát abban, hogy a Patriots kivágta csereirányítóit, Bailey Zappet és Malik Cunninghamet is, majd visszaigazolta őket a gyakorlócsapatba. Esetleg arra lehetett gondolni, hogy meg akarnak spórolni egy rosterhelyet, a két fiatalt pedig még 6 héten át versenyeztethetik azzal, hogy három-három héten át felhozhatják őket a meccsnapi keretbe és a háttérben pallérozódhatnak. Azonban úgy tűnik ez sem volt igaz, ugyanis a csapat felvette waiverről a Panthers által kivágott, tavalyi harmadik körös Matt Corralt.

Corral tavaly sérülést szenvedett nyáron, így a teljes újonc szezonját kihagyta, szóval még semmi tapasztalata nincs. Az előszezonban 60 százalékos pontossággal 249 yardot és egy INT-t dobott, illetve volt 47 futott yardja is. A vicces a sztoriban leginkább az, hogy a Panthers úgy szerezte meg Corralt tavaly, hogy a saját negyedik körös pickje mellé bedobta a 2023-as harmadik körös pickjét, amiket épp New Englandbe küldött. Szóval a Patriots azzal a cserével draftolta Bailey Zappet és Marte Maput, majd most megszerezte Matt Corralt is – a Panthersnek pedig semmi sem jutott.

A Patriots emellett leigazolta a korábbi első körös bust elkapó Jalen Reagort a gyakorlócsapatába. Az első fordulóban korábbi csapata, az Eagles ellen léphet pályára, és Tyquon Thornton sérülése miatt akár fel is vihetik a meccsnapi keretbe.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoard
Zoard
2023-09-01 20:00

Zappe megitta az Öreg zaccos kávéját és ezzel kihúzta a gyufát…
elfüstölt

csak ezt ne
csak ezt ne
2023-09-01 17:47

Hát ez megint zseniális. Tehát annyira jól ment a QB holtszezon munka, hogy egy másik csapat által kivágott, 0 NFL tapasztalatú játékos lesz a csereirányítónk, aki most majd ismerkedik a playbookkal, meg az NFL-el egyszerre. Zappe vajon mit csunálhatott? Tippelni sem merek.

Persze lehet, hogy ez még nem a végső helyzet, esetleg leigazoljuk Wentzet, mert bármennyire borzamasan is hangzik, az is megváltásnak tűnik a mostani helyzethez képest. De mire várunk? Vagy tényleg ezzel a gyerekkel a padon megyünk neki a szezonnak? Ezt azért nem bírom elhinni.

tmbb
tmbb
2023-09-01 05:56

Tudom, hogy BB más dimenzióban él, de szóljon aki ezt most érti és még logikát is lát benne.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x