Connect with us

Minden ami NFL

FK! Over/Under 2023

Tegnap megjósoltuk a playoff mezőnyét és a Super Bowl győztesét (többek közt), most viszont minden egyes csapattal kapcsolatban állást foglalunk, hogy mennyire lesznek jók vagy épp rosszak a pár nap múlva kezdődő 2023-as szezonban. Jön tehát a szokásos over/under tippsorunk, ahol a fogadóirodák által belőtt győzelmek számára próbálunk tippelni, hogy ennél többet vagy kevesebbet fognak összeszedni idén. 

Az AFC Westben a címvédőtől mindenki legalább 12 győzelmet vár, ami annak fényében nem meglepő, hogy mióta Mahomes irányítja a csapatot, még nem mentek ez alá. A Chargersnél többségben legalább 10 győzelmet várunk, de chester és Patrik szkeptikus a Los Angleles-iekkel. A Broncostól egyedül én várok pozitív szezont, a Raidersről pedig csak Höri gondolja, hogy átlépik a 7 győzelmes határt.

A Jaguars elég megosztóra sikerült, avagy nagyon jól lőtték be Vegasban a line-t, hiszen a társaság fele overt, a fele undert mondott a 9,5-ös határra. A Texans viszont egyáltalán nem megosztó, egyikünk sem tippelt arra, hogy elérik a 6 győzelmet. A Titans esetében egyedül én várok 8-nál kevesebb győzelmet, a Colts pedig szintén elég megosztó, hiszen 5-3 arányban hoztuk ki az undert.

A Ravenstől idén mindenki legalább 11 győzelmet vár, a Bengals kapcsán viszont megosztottabb a szerkesztőség, habár azt érdemes megjegyezni, hogy magasabb is a line és a Cincynek 12 győzelmet kellene megugornia az overhez – így aki undert mondott, az is várhatja a Ravensszel megegyező mérlegűnek Burrow-ékat, amit jól mutat, hogy a jóslatos cikkünkben hatan vártuk csoportgyőztesnek a Bengalst és csak hárman a Hollókat. A Steelers esetében chester és Patrik szerint megdől Tomlin pozitív mérleges szériája, a Brownsnál pedig 5-3-as többségben negatív szezont várunk és egyelőre a kisebbség hiszi csak el, hogy Watson visszatér a jó formájához.

A Billstől Balázs és Höri visszaesést és maximum 10 győzelmet vár, de a többiek azért a megszokott jó szereplést prognosztizálják. Érdekes a Dolphins és a Patriots kettőssége, hiszen pont ellentétesek a tippsorok: aki overt vár a Dolphinstól, az undert a Patriotstól és vice versa. Konkrétan Patrik és Jarred vár gyengébb szereplést a Delfinektől és jobbat a Hazafiaktól. A Jets idén biztosan folyamatos beszédtéma lesz Rodgers miatt, bárhogy is alakul a szezonjuk. Öten várunk tőlük legalább 10 győzelmet, míg három szerkesztő szerint csalódás lesz az idei év.

A Cowboystól mindenki legalább 11 győzelmet vár, az Eagles esetében pedig hatan is legalább 12-t – és egyébként chester és Józsi is csoportgyőztesnek várta a Sasokat, ezek szerint viszont csak a tiebreakereknek köszönhetően. A Giantsnél nagy a megosztottság a 7,5 győzelem tekintetében, négyen többet, négyen kevesebbet várunk tőlük. A Commandersből viszont csak Balázs és Höri néz ki legalább 7 győzelmet, vagy legalábbis csak ők gondolják ezt a valószínűbb forgatókönyvnek.

A Bearstől senki sem hiszi el a 8 győzelmet, még ha a tavalyinál minden bizonnyal jobbak is lesznek. A Vikings mindenki szerint vissza fog esni mérleget tekintve, de a társaság fele azért úgy gondolja, a pozitív mérleg meglesz Cousinséknak. A Lionst a többség csoportgyőztesnek várta, azonban nem mindenki 10+ győzelemmel. Hárman egyébként playoffba sem várják a Detroitot, náluk értelemszerűen under volt a tipp, de volt aki 9-7-tel playoffba vitte a csapatot. A Packersnél Patrik és Józsi kételkedik csak a 8 győzelemben, a többieknél ezt elérik majd Jordan Love vezetésével.

Egy dologban van egyetértés itt, hogy a Buccaneers nem éri el a 7 győzelmet idén. A Falcons pozitív mérlegét Jarreden kívül mindenki jövendöli, a Panthersnek pedig Jarreden és Balázson kívül mindenki maximum 7 győzelmet jósol. A Saints talán a legfogósabb kérdés nem csak a csoportban, de akár a konferenciában is. Hárman várnak tőlük 10+ győzelmet, öten pedig maximum 9-et.

A Cardinals borzasztó, maximum 4 győzelmes szezonjában szintén mindenki egyetért, és abban is, hogy a Seahawksnak pozitív lesz a mérlege. A 49ers dominanciája már megkérdőjelezhető, hárman úgy vannak vele, hogy a 12 győzelem azért ennyire kérdőjeles QB-helyzettel túl sok. A Ramstől nagyrészt gyengébb szezont várunk, de Jarred és Józsi hisz a 7+ győzelemben.

A kommentek közt jöhetnek a Ti jóslataitok is, vagy a legbiztosabb tippjeitek, esetleg hogy melyik tippünk megy majd nagyon mellé a szezon végére. 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group