Connect with us

Hír

Jaycee Horn, Diontae Johnson és Greg Dulcich is kidőlt pár hétre

Sajnos elég sok kisebb és pár nagyobb sérülést tartogatott a 2023-as szezon első fordulója. Íme egy újabb csokor, akikről érkezett már konkrétabb infó.

A Panthersnél a cornerback Jaycee Horn szenvedett combhajlító-sérülést, amivel több hét kihagyásra kényszerül. Egyelőre nem tették IR-re, ami azt jelentheti, hogy négy hétnél rövidebb lehet a felépülési idő. A korábbi első körös Horn egészségesen egy kiváló fiatal cornerback, de nem tud elég időt a pályán maradni, első két évében 16 meccsen tudott csak ott lenni. A helyét CJ Henderson veszi át Donte Jackson túloldalán.


A Steelers nem elég, hogy csúnyán kikapott a 49erstől és nagyon akadozott a támadósor, még egyik legjobb skill playerüket is elvesztették. Az elkapó Diontae Johnson ugyanis Hornhoz hasonlóan combhajlító-sérülés miatt több hét kihagyásra kényszerül. Ő sem került egyelőre IR-re, így lehet reménykedni, hogy csak 2-3 hetes kihagyásról van szó. Rájárt a rúd a Steelersre, hiszen Cam Heyward is megsérült az első fordulóban, ő kicsit komolyabban, 6-8 hét kihagyás vár rá. Johnson nélkül az elkapósor azért nem olyan veretes, George Pickens, Allen Robinson és Calvin Austin alkothatja a kezdőt.


A Broncos is elvesztette egyik kezdő skill játékosát, a tight end Greg Dulcichot. Témánál maradva neki is combhajlító-sérülése van, ő is pár hét kihagyásra kényszerül és ő sem került IR-re, így lehet reménykedni a 2-3 hetes felépülésben. Tegyük hozzá, hogy tavaly is volt ilyen sérülése, akkor 7 meccset kellett kihagynia miatta. Sean Payton főedző úgy beszélt róla, mint integrális része a támadósornak, így fájó lehet a kiesése. A helyén Adam Trautman kaphat szerepet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!