Connect with us

Hír

Letartóztatási parancsot adtak ki JC Jackson ellen

JC Jacksonnak múlt pénteken meg kellett volna jelennie egy massachusettsi bíróságon a próbaidejének megszegésével kapcsolatban. Ezt azonban nem tette meg, így letartóztatási parancsot adtak ki ellene – írja a TheAthletic.

Jackson próbaidőn van jelenleg, amiért még 2021-ben gyorshajtás és felelőtlen vezetés vádjával tartóztatták le. Ezt szegte meg azzal, hogy nem fizetett be egy 300 dolláros büntetést és nem fejezte be a “Brains at Risk” programot, ami a veszélyes vezetési viselkedésre és az ezzel kapcsolatos agyi sérülésekre hívja fel a figyelmet. Emiatt kellett volna megjelennie a bíróságon, viszont Los Angelesből nem utazott fel északkeletre, úgyhogy most még rosszabb lett a helyzet számára.

A pályán sem áll sokkal jobban a cornerback, aki tavaly írt alá a Chargershöz öt évre $82,5 millióért, azonban hamar megsérült, idén pedig olyan rosszul teljesít, hogy egészségesen is kimaradt a meccsnapi aktív keretből a Vikings ellen. A korábbi draftolatlan játékos a Patriotsban nagyon jól teljesített, de új állomáshelyén durván visszaesett a játéka.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!