Connect with us

Hír

A Raiders nem cseréli el Adamst

Davante Adams elégedetlen a helyzetével Las Vegasban, hiszen nem igazán erre szerződött ide másfél évvel ezelőtt, azonban a Raiders nem fogja elcserélni a sztárelkapót az október 31-i trade határidő előtt. Adam Schefter információi szerint ezt tudatta a csapat az érdeklődőkkel.

Ugyan sok szempontból lenne logika Adams elcserélésében, hiszen nem tudják eléggé kihasználni a tehetségét (az utóbbi két hétben csak 9 labda ment felé) és elég jó ellenértéket is kaphatnának érte, de a szerződése ezt szinte lehetetlenné teszi, ezért nem is volt reális, hogy idén elpasszolják. Erre a kérdésre vissza kell térnünk tavasszal, azonban akkor már vélhetően kevesebb ellenértéket kaphatnak az addigra már 31 éves elkapóért.

Adamsnek hat meccs alatt 471 yard és 3 TD jött össze, az utóbbi két meccsen viszont csak hat elkapást jegyzett. A legnagyobb erősségeit (szélre menő back shoulder labdák) Jimmy Garoppolo nem tudja kihasználni, és persze így is hasznos tagja a támadósornak, de sokkal többre lenne hivatott. Az viszont nagy kérdés, hogy mennyi lesz még a tankjában a következő évekre, hiszen a WR-eknél a 30 éves kor vízválasztó szokott lenni, Adams pedig 31 éves lesz decemberben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!