Connect with us

Hír

Irányítóhírek: Garoppolo jövő héten visszatér, Tannehill még nem

A szezon első harmada lement tömeges QB-sérülések nélkül, azonban a 7. fordulóra azért megfogyatkoztak a kezdő irányítók. Az NFL Media jóvoltából most több kezdő sérülése kapcsán is pontosabb képet kaptunk.

A legrelevánsabbakkal kezdjük, bár ezek várhatóak voltak: Daniel Jones nem fog tudni pályára lépni ma a Giantsben. Még nem kapta meg a zöld lámpát az orvosoktól a kontakt játékra a nyaksérülése miatt, így Tyrod Taylor lesz a kezdő. Mindeközben Deshaun Watson minden bizonnyal újra ott lesz a Browns kezdőjében.

A Raidersnél Jimmy Garoppolo ugyebár ezt a fordulót kihagyja, de Ian Rapoport információi szerint nem komoly a hátsérülése, így jó esély van arra, hogy csak ezt a Bears elleni találkozót kell kiülnie és jövő héten visszatérhet a pályára.

Nem ilyen pozitívak a hírek Ryan Tannehill kapcsán. Jelenleg még nem tudja terhelni a bokáját, azonban a műtét ellen döntött egyelőre, tehát reméli, hogy nem kell sokat kihagynia. Arra viszont elég jó esély van, hogy jövő héten a Falcons ellen még nem látjuk a pályán, tehát legkorábban két hét múlva térhet vissza, de egyelőre arra sincs garancia. Az érdekes kérdés az, hogy a tavalyi harmadik körös Malik Willis vagy az idei második körös Will Levis fog kezdeni, a Titansnél állítólag mindkettejüket felkészítik erre. Willis elég gyenge volt múlt héten, ami növeli az újonc pályára küldésének esélyét.

A Bearsnél Justin Fields dobóujján a hüvelykujjával küzd. Nem műtik meg jelen állás szerint, illetve IR-re sem rakják, ami jó hír, sőt egyelőre nem zárják ki, hogy jövő héten a Chargers ellen pályára lépjen. Ennek ellenére azért valószínűbb, hogy jövő héten is a draftolatlan Tyson Bagentnek kell majd játszania.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!