Connect with us

Hír

Trade-pletykák 9 nappal a határidő előtt

Október 31-én van a trade határidő, addig cserélhetnek a csapatok egymás közt játékosokat. Most Dianna Russini (TheAthletic) számolt be a pletykákról ligaszerte, ezeket hoztuk el most röviden. 

Grafika: Clutchpoints

– A Raiders próbálja eladni a slot elkapó Hunter Renfrow-t, de közben szeretne cserélni egy pass rusherért is a Chandler Jones sztori után.

– A Panthers szeretne elkapót szerezni, mindeközben eladnák Terrace Marshallt, és a safety Jeremy Chinn is elérhető (utóbbi sérülése ezt eléggé megnehezíti). Brian Burns kapcsán hívogatják őket, de várhatóan ebből nem lesz semmi. A cornerback Donte Jackson miatt is kaptak már telefonhívásokat, szóval náluk várható azért valamilyen mozgás.

– A Commandersnél nehéz helyzetben vannak, hiszen a két pass rusher, Montez Sweat és Chase Young szerződése is lejár a szezon végén és vélhetően mindkettejüket nem tudják megfizetni. Így körbetelefonáltak, mit is kaphatnának értük, és jó esély van arra, hogy ha megfelelő kompenzációt kapnak, akkor egyiküket el fogják cserélni.

– A Broncosnál azt mondják, hogy nincs kiárusítás, de azért meghallgatják az ajánlatokat (tehát kiárusítás van). Várhatóan a védőoldalról fognak eladni játékosokat.

– A Brownsnál elkapót és támadófalembert is keresnek.

– Az Eaglesnél Howie Roseman természetesen mindig nyitott valami csereberére, most a védelembe várható erősítés a sérülések után. Elsősorban egy safetyben érdemes gondolkodnunk.

– A Cardinals nem akarja eladni az elkapó Marquise Brownt.

– A Vikings kapott hívásokat Danielle Hunter kapcsán, de még nem kaptak elég jó ajánlatot.

– A Texans nem fog semmit csinálni a határidő előtt, elégedettek a helyzetükkel.

– A Jetsnél a pass rusher Carl Lawson és a futó Dalvin Cook is eladó.

– A Titans kapott hívásokat az elkapó Treylon Burks és a safety Kevin Byard kapcsán is. Fiatalokat várhatóan nem akarnak eladni, de Byard elérhető lehet.

– A Giants vélhetően nem adja el Saquon Barkley-t.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group