Connect with us

Hír

Nem játszik ma Tee Higgins, Jahmyr Gibbs és Saquon Barkley sem

Több sztártámadó sem lesz bevethető a mai napon. 

Ilyen az első körös futó Jahmyr Gibbs, aki eredetileg még kérdőjeles besorolást kapott, azonban tegnap ezt megváltoztatták kétségesre, szóval szinte biztosan nem látjuk majd a pályán a Lions fiatal running backjét. Így David Montgomeryre hárul majd nagy felelősség, ő fogja kapni a legtöbb snapet a backfielden. Jó napja is lehet, ugyanis a Panthers elég gyenge futás ellen.


A Giantsnél Saquon Barkley kérdőjeles besorolást kapott, de Ian Rapoport információi szerint nem fog tudni pályára lépni a Dolphins ellen a sérülése miatt. A helyén Matt Breida kapja majd a legtöbb szerepet.


A Bengalsnál nem elég Joe Burrow elhúzódó sérülése, most még elvesztették a liga egyik legjobb második számú elkapóját. Tee Higgins ugyanis nem fog tudni ma pályára lépni a Cardinals ellen. Ja’Marr Chase mellett így Tyler Boyd és talán az újonc Andrei Iosivas kaphat több szerepet.


Emellett az Eagles IR-re tette a guard Cam Jurgenst, aki így legalább négy meccset ki fog hagyni. A helyén Sua Opeta kap majd szerepet.


A Patriots a várakozásoknak megfelelően IR-re tette az első körös újonc cornerback Christian Gonzalezt, aki az egész évet kihagyni kényszerül. Érdekes módon nem tették sérültlistára a pass rusher Matt Judont. Ő állítólag decemberre visszatérhet majd.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!