Connect with us

Hír

Garoppolo visszatér, de sok a kérdőjeles sztár a hétfő esti rangadóra

Hétfőn a Green Bay Packers és a Las Vegas Raiders méri össze erejét Nevadában, ahol több sztárjátékos is kérdőjeles besorolást kapott.

A Raidersnél jó hír, hogy Jimmy Garopolo tudja vállalni a játékot, miután az előző fordulót kihagyta agyrázkódás miatt. A sztárelkapó Davante Adams ellenben kérdőjeles volt csapata ellen, habár meglepetés lenne, ha végül nem öltözne be. Szintén kérdőjeles az újonc CB Jakorian Bennett és a poszttárs David Long is. Előbbi nagyobb veszteség lenne, nem játszik rosszul kezdőként. A secondaryben a kiváló slot corner Nate Hobbsra viszont biztosan nem számíthat a csapat, ami nagy veszteség. A helyén Amik Robertson kaphat szerepet.

A Packersnél a linebacker De’Vondre Campbell biztosan nem fog tudni pályára lépni, így a másodéves Quay Walker mellett Eric Wilson vagy Isaiah McDuffie játszhat a védelem közepén. Szintén nem léphet pályára a cseresafety Zayne Anderson. Rajtuk kívül többen is kérdőjelesek. Ilyen a sztárfutó Aaron Jones, a kiváló cornerback Jaire Alexander, a kezdő safety Rudy Ford és az eredetileg másik kezdő CB Eric Stokes. Mindannyian limitáltan edzettek a héten, szóval van esély a játékukra, de biztosat mondani majd csak a meccs előtt lehet. A secondary azért bajban lehet adott esetben, ha Carrington Valentine-ra és Jonathan Owensre kell támaszkodniuk beugróként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!