Connect with us

Hír

Visszatér Marlon Humphrey, Cam Robinson, Jameson Williams és Tytus Howard is

Az 5. forduló a visszatérőkről szól. Arról már korábban írtunk, hogy Von Miller, Cooper Kupp és Jonathan Taylor is vissza fog térni ebben a fordulóban, de ez nem csak rájuk igaz! 

Végre pályára lép a Ravens sztár cornerbackje Marlon Humphrey is, aki ugyan nem volt IR-en, de még nem játszott idén egy meccset sem. A 27 éves játékos lábfej-sérüléssel küzdött eddig, de pénteken már teljes edzésmunkát végzett és Jeremy Fowler információi szerint ott lesz a csapat kezdőjében a Steelers ellen. Ő a csapat legjobb CB-je, a párja Brandon Stephens lesz a túloldalon.


A Texans támadófalának sérülései nagy sztori volt eddig, a fal 4/5-e nem állt rendelkezésre. Most viszont a jobb oldali tackle Tytus Howard visszatér a sérültlistáról. Sőt, lehet a bal tackle Laremy Tunsil is játszani fog, ő jelenleg kérdőjeles. Az elképzelhető egyébként, hogy Howard guard lesz rövid távon, ugyanis RT-ben George Fant jobb, mint amit LG-ben fel tud mutatni a csapat, így a legjobb ötöst próbálják majd felküldeni a pályára.


A Lionsnél ugyan nem léphet pályára Amon-Ra St. Brown, de legalább a tavalyi első körös Jameson Williams visszatérhet eltiltásából, amit a fogadási botrány közepette kapott. A sebességéről híres elkapó tavaly sérüléssel bajlódott, így csak egy elkapása van profi karrierje során, ezen szeretne most javítani a Panthers ellen.


A Jaguars aktiválta a left tackle Cam Robinsont, aki eddig teljesítménynövelő szerekkel kapcsolatos eltiltását töltötte. Így feltehetőleg az eddig őt helyettesítő Walker Little bemozog majd guardba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!