Connect with us

Hír

Pickett megúszta a komolyabb sérülést, de lehet a héten nem látjuk a pályán

Kenny Pickettnek sérülés miatt el kellett hagynia a pályát a Texans ellen, és könnyen lehet, hogy a héten a Ravens ellen nem látjuk majd a pályán. Ian Rapoport információi szerint ugyan a komolyabb sérülést megúszta, de zúzódott a térde és az izma is meghúzódott. Egyelőre elképzelhető, hogy játszik majd vasárnap, de mivel jövő héten a csapat bye weekre megy, így talán okosabb lenne most leültetni, hogy teljesen felépüljön két hét múlvára.

A másodéves irányító nagyon gyengén teljesít idén, részben persze a borzasztó rendszer miatt, de részben a saját hibájából is. Négy forduló alatt 60,6%-os pontossággal dobált 803 yardot 4 TD és 4 INT társaságában, illetve 1 extra dobására jutott 5 turnovert érő játék a PFF adatai alapján. Ha magasabb szintű mutatókat akarunk nézni, akkor Pickett a 34 kvalifikáló irányító közül 31. EPA/play alapján, 32. sikerességi rátában és 29. várhatón felüli pontosságban.

Ha nem tudja vállalni a játékot, a helyén Mitch Trubisky kezdhet.

Szintén Steelersszel kapcsolatos hír, hogy a tight end Pat Freiermuth-nak 2-3 hetet kell majd kihagynia egy combhajlító-sérülés miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!