Connect with us

Hír

Hosszabb időre elvesztette két sztárját a Patriots védelme

A Patriots védelme két elég fontos tagját vesztette el a Cowboys elleni zakó közben, ami egyébként a Belichick-éra legsúlyosabb veresége lett. A sztár pass rusher Matt Judon és az első körös újonc cornerback Christian Gonzalez is több hétre kidőlt sérülés miatt.

Judonnak a bicepsze sérült meg és ugyan pontos időtávot nem tudtak még mondani az insiderek, mert a pass rusher kikér majd egy másodvéleményt is, de “határozatlan időre” került a partvonal mellé és ha tippelni kellene, jó esély van arra, hogy a héten IR-re teszik, amivel minimum négy meccset kellene kihagynia – ami könnyen lehet ennél több is. A 31 éves játékos a Patriots védelem egyik, ha nem a legfontosabb tagja, ugyanis nagyon sokoldalú játékos, akit nem lehet helyettesíteni a rendszerben. A két kezdő így vélhetően Josh Uche és az újonc Keion White lesz, de Uche futás ellen elég gyenge, és White sem elég kiforrott még – amellett, hogy mindketten bőven mutattak már szép dolgokat.

UPDATE: Judon körülbelül két hónapra esett ki.

Gonzaleznek a válla sérült meg és ő is határozatlan időre dőlt ki Adam Schefter információi szerint, hasonlókat mondhatunk el a felépülése kapcsán, mint Judonnál. Az újonc játékos kiválóan teljesített eddig idén (szeptember legjobb újonc védőjének is megválasztották), ráadásul nagyon nehéz ellenfelek ellen, szóval nagy érvágás a sérülése. Azért is fájó a kiesése, mert a sorban utána következő hármasból Jonathan Jones az utóbbi három meccset kihagyta bokasérülés miatt, Jack Jones és Marcus Jones pedig IR-en van jelenleg, rajtuk kívül csak Jalen Mills, Myles Bryant, Shaun Wade és a hatodik körös újonc Ameer Speed van a keretben, ami elég aggasztó névsor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group