Connect with us

Hír

Megsérült Armstead, Freiermuth, a Colts CB-je és az Eagles falembere is

Ahogy minden héten, most is voltak sérülések az NFL-ben. Összeszedtük a legfrissebb infókat. 

A Dolphinsnál szokás szerint kidőlt a left tackle Terron Armstead, aki még életében nem játszott végig egy szezont. Most a térde sérült meg, a Giants elleni vasárnapi meccset biztosan kihagyja és Mike McDaniel főedző elmondása szerint nem napokban, hanem hetekben kell mérni a felépülési idejét, szóval vélhetően több meccset is ki kell majd hagynia. A helyén Kendall Lamm játszott most és az első körben is. Ha Tua Tagovailoa kellően gyorsan tud szabadulni a labdától, akkor nem fog gondot okozni, de ha egy védelem megint elveszi a pálya közepét, akkor okozhat gondot Lamm gyengébb játéka – a Giantsnél speciel erre nem igazán kell számítani.


A Steelersnél Kenny Pickett mellett Pat Freiermuth is megsérült a hétvégén és a Pittsburgh Post-Gazette információi szerint a combhajlítója miatt 2-3 hét pihenés vár rá. Ha szerencséje van, akkor ez csak egy meccses kihagyást jelent, ugyanis a Steelers jövő héten bye weekre megy. A helyén a másodéves Connor Heyward és az újonc Darnell Washington kaphat nagyobb szerepet.


A Colts az egész évre elvesztette kezdő cornerbackjét, a tavalyi draftolatlan (de már 26 éves) Dallis Flowersnek ugyanis elszakadt az Achillese. Így a két kezdő az idei második körös JuJu Brents, illetve a tavalyi draftolatlan Darnell Baker lesz.


Az Eaglesnél a támadófalból dőlt ki egy játékos, méghozzá a másodéves guard Cam Jurgens, akinek pár hetet ki kell hagynia. Őt eredetileg Jason Kelce örökösének hozták, de a nagy öreg még mindig nem akar visszavonulni, így betették Jurgenst guardba, ahol elég jól teljesített eddig. A helyén Sua Opeta kapott szerepet és vélhetően ez így is marad. Nem lesz könnyű dolga a következő hetekben Aaron Donald, Quinnen Williams és Christian Wilkins ellen.


A Chargersnél Justin Herbert bal középső ujja miatt lehetett aggódni, ami el is tört, azonban a hírek szerint nem kell majd meccset kihagynia emiatt. Segíti a helyzetet, hogy a csapat most bye weekre megy.


A Ravensnél gyűlnek a sötét felhők, ugyanis nem elég, hogy IR-re kellett tenni a másodéves David Ojabót, most olyan hírek érkeztek, hogy lehet a teljes szezont ki kell hagynia a térdsérülése miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!