Connect with us

Hír

A 49ers és az Eagles is bepróbálkozott Patrick Surtain megszerzésével

Még most, két héttel a határidő után is szivárognak ki információk a cseretárgyalásokkal kapcsolatban. Most például a PFT számolt be arról, hogy az Eagles és a 49ers is bepróbálkozott a Broncosnál a sztárcorner Patrick Surtain elérhetősége kapcsán.

A 49erstől tudtuk, hogy szaglásztak cornerbackek körül, hiszen a Bearsnél Jaylon Johnson iránt is érdeklődtek. Így nem meglepő, hogy a Broncost is felhívták, hogy mennyi az annyi, de szintén nem meglepő módon nagyon magas volt az ára Surtainnek. Az Eaglesnek rövid távon szélső CB-re nem feltétlen van szüksége, de Darius Slay és James Bradberry is átlépte már a vízválasztó 30 éves korhatárt, ráadásul idén a játékuk is visszaesett (főleg Bradberryé), így várható volt, hogy Howie Roseman gondolt Surtainre is.

Az még érdekesebb, hogy állítólag mindkét csapat nagyon aggódott azon, hogy a másik meg tudja szerezni a CB-t, ezért is hívogatták a Broncost, hogy ha esetleg az eladás szélére kerülne a denveri alakulat, akkor tudjanak egymásra licitálni. Végül az egészből nem lett semmi, a Broncos csak egy hatalmas ajánlatot fogadott volna el Surtainért, aki így maradt Denverben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!