Connect with us

Hír

Rodgers december közepét tűzte ki a visszatérése dátumának

Aaron Rodgers mindössze 4 snap után megsérült idén, ráadásul az Achillese szakadt el, ami alapvetően 9-12 hónapos felépülési időt jelent. Ehhez képest azóta folyamatosan utalgat arra a Jets irányítója, hogy még idén vissza fog vagy vissza szeretne térni a pályára. Most az NBC stábjának mondta el, hogy december közepét tűzte ki célnak a visszatérésével kapcsolatban.

“Tudom, hogy őrültség, de ha jó műtétet választasz és jó beteged van, akkor ez lehetséges.”

– mondta el Rodgers a riporter Melissa Starknak.

Persze azt már korábban is elmondta, hogy a visszatéréséhez arra is szükség van, hogy a Jets még versenyben legyen a rájátszásért. A New York-iak most 4-5-ös mérleggel állnak az AFC 12. helyén, tehát jelenleg egyértelmű lemaradásban vannak, amit a Bills, Dolphins, Falcons, Texans négyes ellen kellene csökkenteni, mielőtt december 17-én a Dolphins ellen játszanának – ez már a hónap közepe, talán ezt tűzhette ki célnak Rodgers, esetleg a karácsonyi Commanders elleni találkozót. Azonban ha a Jets ezen a 4-5 meccsen nem hoz össze 2-3 győzelmet, akkor az egész terv mehet a kukába.

A PFT egyébként arról számolt be egy olyan forrásra hivatkozva, aki “jó helyzetben van megalapozott becslést mondani” a felépülésről, hogy a legvalószínűbb visszatérési időpont majd csak a holtszezonbeli OTA edzések lehetnek, amik egyébként április közepére tehetők.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!