Connect with us

Hír

Belichick szerződése csak a jövő évre szól

Nemrég arról szóltak a hírek, hogy Bill Belichick még a szezon előtt kapott egy hatalmas szerződést, ami elég nehézzé tenné a menesztését a Patriots éléről. Most az NFL Media viszont arról számolt be, hogy az új kontraktus nem hosszú távú, csak az idei és a 2024-es idényre szól, ami sok mindent megváltoztat.

A főedzők és menedzsment tagok szerződése többnyire teljesen garantált, szóval a kivágásuk esetén is megkapják a szerződésükbe foglalt teljes pénzmennyiséget. Belichick esetében ez évi 18-20 millió dollár is könnyen lehet, ami mondjuk egy 5 éves hosszabbítás esetén tényleg lehetetlenné (vagy hát minimum nagyon költségessé) tenné a kivágását. Így viszont a szakítás már kivitelezhető, bár olcsónak így sem lesz olcsó.

Az ugyanakkor valószínűtlen, hogy Belichicket a szezon közben vágják ki. Egyrészt könnyen elképzelhető, hogy lenne olyan csapat, ami hajlandó lenne cserélni minden idők legsikeresebb főedzőjéért a szezon után, másrészt nagyon méltatlan lenne így véget vetni a közös munkának, pláne hogy már semmi esély a rájátszásra (és ezen a csapaton a csoda se nagyon tudna jelenleg segíteni).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group