Connect with us

Hír

A Jetsnél már nem állnak ki Zach Wilson mellett, jöhet a QB-csere

A Jets érthetetlen okokból egész évben kiállt Zach Wilson mellett. Most először azonban Robert Saleh főedző nem tett így a Bills elleni meccs utáni sajtótájékoztatóján és nem jelentette ki, hogy Wilson lesz a kezdő pénteken a Dolphins ellen.

“Megnézzük a meccsfelvételt és holnap döntést hozunk.”

– mondta Saleh, majd hozzátette, hogy az irányító gyenge játéka mellett sok gond volt a támadófallal, az elkapókkal és mindennel is támadóoldalon. Ugyanakkora ha ilyet nyilatkozik egy főedző, az általában azt jelenti, hogy váltás következik a poszton.

Wilson 15 passzából 7 volt sikeres 81 yardért, egy TD-ért és egy INT-ért, majd lecserélték Tim Boyle-ra a harmadik negyed végén 29-6-os hátrányban. Na persze nem mintha most játszott volna először nagyon gyengén Wilson és a Jets támadósor, ez volt jellemző az egész idényre.

A mostani teljesítményükkel viszont átvették a legrosszabb támadósor címet EPA/drive és sikerességi ráta mutató alapján is a városi rivális Giantstől. A szerzett 155 yardjuk pedig a 6. legkevesebb volt idén bármely csapattól bármely meccsen. Gyenge ez az offense, Wilson is rossz, de ez így volt eddig is, már rég lépnie kellett volna a Jetsnek.

Most viszont az a helyzet, hogy Tim Boyle vagy a gyakorlócsapatos Trevor Siemian állhat be Wilson helyére, nincs más a keretben és már a piacon sem.

Aaron Rodgers ugyan ígérgeti a társaknak, hogy december 2-án már edzésbe áll és karácsonykor pályára is lépne, de nagyon úgy tűnik, hogy addig elúszik a rájátszás. A Jets 4-6-tal áll jelenleg, Rodgers lehetséges visszatéréséig a Dolphins, a Falcons, a Texans és ismét a Dolphins lesz az ellenfél. Ha 2-2-t sikerülne összehozni, akkor még matematikai esély lenne, de gyakorlati már úgy sem sok – 3-1-ről pedig nehéz lenne álmodni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!