Connect with us

Hír

Frank Reich alatt nagyon forró a kispad

Kezd nagyon kényelmetlen lenni a kispad Frank Reich hátsója alatt. A Panthers a várakozásoknak megfelelően simán, 33-10-re kikapott a Cowboystól, azonban már a találkozót megelőzően vasárnap reggel arról számolt be Jay Glazer, hogy Reich alatt a legforróbb a kispad a ligában, tehát ő van a legközelebb ahhoz, hogy kirúgják.

Reichot idén nevezte ki a Panthers főedzőnek, de nagyon rosszul alakultak a dolgok. Az 1/1-re kiválasztott Bryce Younggal semmit sem tudnak kezdeni, a támadósor a legrosszabbak közt van a ligában (3. legkevesebb yard, 4. legkevesebb pont, 3. legrosszabb EPA és sikerességi ráta), mindössze egy győzelmet sikerült elérni, amivel övék lenne az 1/1-es pick, ha nem adták volna azt el a Bearsnek, hogy megszerezzék Youngot. Reich előbb pár hete átadta a játékhívásokat a támadókoordinátor Thomas Brownnak, majd a héten visszavette azokat, hogy ha már ki akarják rúgni, legalább megpróbál saját erőből változtatni a dolgokon, de ez sem jött be – persze a Cowboys védelme ellen nem is lehetett elvárás a jó szereplés.

Egyáltalán nem lenne meglepő Reich menesztése, akár a szezon végén, akár azt megelőzően. Habár Los Angelesben is tudnánk mondani egy edzőt, aki alatt hasonlóan forró lehet a talaj.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!