Connect with us

Hír

Joe Flacco visszatér az AFC Northba, a Browns igazolja le!

Joe Flacco visszatért az AFC Northba! Az ESPN információi szerint ugyanis a pénteki próbajáték utána a Browns ma hivatalosan leigazolja a mára már 38 éves irányítót – egyelőre a gyakorlócsapatba, de értelemszerűen onnan bármikor felhozhatják majd, és a várakozások szerint ez meg is fog történni.

A Brownsban kezdett már idén Deshaun Watson sérülése miatt PJ Walker és az újonc Dorian Thompson-Robinson is. Most vasárnap utóbbi játszott a Steelers ellen, 43 passzából 23 volt sikeres 165 yardért és egy INT-ért, de meccsnyerő mezőnygólig vezette a végén a támadókat. Különösen rossz ugyan nem volt, de volt egy interceptionje és egy elejtett interceptionje is, illetve szinte minden passza 5 yardon belüli volt, tehát nagyon keveset kértek tőle.

A csapatnak van egy elit védelme, emellé az irányítótól csak azt fogják kérni, hogy ne rontsa el a dolgokat, a futójátékkal és könnyű gyors passzokkal igyekeznek majd haladni – azonban ahogy a Steelers ellen is láttuk, ha nem tudják megnyitni a pályát, akkor a védelem is fel tud lépni ezekre a rövid játékokra. Kérdés, mi van még jelenleg Flaccóban, de talán a karjától jobban félhetnek az ellenfelek, a rövid játékokat pedig talán ő is meg tudja oldani – ellenben megiramodásokkal nem lesz veszélyes, ahogy DTR vagy Walker volt.

Az még egyelőre nem derült ki, hogy a korábbi első körös, majd Super Bowl MVP irányítót kezdőnek szánják-e vagy csak tartaléknak.

A Browns jövő héten egyébként a zsinórban négy meccset megnyerő Broncos ellen lép pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!