Connect with us

Érdekességek

Taysom Hill Hall of Famerek nyomában

Taysom Hillnek jó meccse volt a Bears ellen, ugyanis nemcsak passzolt egy TD-t és futott 52 yardot, de volt négy elkapása is 13 yardért és egy hatpontosért. Utóbbi már a 10. karrierje során, amivel nagyon illusztris társaságba került.

Hill az ötödik játékos az NFL történetében, akinek van legalább 10 passzolt-, 10 elkapott- és 10 futott TD-ja karrierje során. Hasonlóra legutóbb Frank Gifford volt képes még 1964-ben, tehát a modern NFL-ben ilyenre még senki nem volt képes. Rajtuk kívül még Red Grange, Charley Trippi és Jimmy Conzelman mondhatja el ezt magáról és valamennyien Hall of Famerek is lettek.

Ez utóbbi a Saints játékosát aligha veszélyezteti. Ugyan Hill tényleg egy szórakoztató és hasznos játékos, de a modern NFL-ben ennyivel nem lehet kitűnni. Gifford hatszor volt első csapatos All-Pro, egyszer MVP-nek választották és 1956-ban bajnokságot is nyert. Trippi NFL-bajnokként és kétszeres All-Próként vonult vissza, illetve beválasztották 1940-es évtized álomcsapatába, de Grange és Conzelman is bajnokként és kétszeres All-Próként vonult vissza.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!