Connect with us

Hír

Csak a szezon után fog tárgyalni Leonard Williamsszel a Seahawks

A Seahawks egy második- és egy ötödik körös pickért szerezte meg Leonard Williamst még a trade határidő lejárta előtt. A belső védőfalember szerződése a szezon végén lejár és ilyen ellenérték után azt gondolhatnánk, hogy minél előbb hosszabbítani akar a csapat, de Adam Schefter információi szerint csak a szezon után várható előrelépés az ügyben.

A 29 éves Williams eredetileg a Jets 1/6-osa volt még 2015-ben, majd 2019-ben elcserélték a Giantshez, vagyis eddigi karrierjét New Yorkban töltötte. Soha nem lett belőle annyira jó játékos, mint ahogyan a draftolása előtt várták, de mindig képes volt Pro Bowl közeli szinten teljesíteni. Jó eséllyel ezt Seattle-ben is hozza majd, egy jó idény után pedig alighanem meg fogja kérni az árát.

Az eredeti szerződése évi 21 millió dolláros volt, és ha ennyit nem is fog kapni, 15+ millió még mindig kinézhet neki. Az már más kérdés, hogy ezt a Seahawks adja-e meg neki, ugyanis a csapat idén igazolta le 3 évre 51 millióért Dre’mont Jonest és nem feltétlenül a legjobb csapatépítési stratégia 30+ milliót ellőni a belső védőfalra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!