Connect with us

Hír

85 millió dollárjába kerültek a Raidersnek a kirúgások

A Raidersnél úgy tűnik manapság már nem akkora probléma a pénz. Mark Davis tulajdonosnak ugyanis 85 millió dollárjába került az, hogy kirúgta a főedző Josh McDanielst, a general manager Dave Zieglert, illetve az edzői stáb további tagjainak egy részét a 6 évre szóló szerződésük mindössze második esztendejében – írja Adam Schefter.

Ennek egy részét mondjuk visszakapja majd, ha az említett emberek újra állást találnak az NFL-ben, de ettől még ez elég nagy összegnek számít, főleg hogy még Jon Gruden után is fizeti a terheket. Úgy tűnik azonban, hogy Davis már nem aggódik úgy a pénz miatt, mint korábban, ami mindenképp jó jel, és segíthet egy jó csapat összerakásában – azonban ehhez mindenképp jobb döntéseket kell hoznia a vezetőség tekintetében.

És egyébként új, drágább szerződést adtak most az ideiglenes főedző Antonio Pierce-nek és az ideiglenes GM Champ Kellynek is. A korábbi Super Bowl-győztes linebacker Pierce épp volt csapata, a Giants ellen mutatkozik be a hétvégén. Ő lesz a 12. főedzője a franchise-nak az utóbbi 20 évben, és a negyedik, mióta 2020-ban Las Vegasba költöztek.

A Raiders 2012 óta nem nyerte meg a csoportját, ami a harmadik leghosszabb sorozat a ligában (Browns, Lions).

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2023-11-05 12:20

Már elnézést, de aki már látta Mark Davist, a frizuráját, az öltözködését, a viselkedését, az ne várjon túl sokat a Raiderstől.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x