Connect with us

Hír

85 millió dollárjába kerültek a Raidersnek a kirúgások

A Raidersnél úgy tűnik manapság már nem akkora probléma a pénz. Mark Davis tulajdonosnak ugyanis 85 millió dollárjába került az, hogy kirúgta a főedző Josh McDanielst, a general manager Dave Zieglert, illetve az edzői stáb további tagjainak egy részét a 6 évre szóló szerződésük mindössze második esztendejében – írja Adam Schefter.

Ennek egy részét mondjuk visszakapja majd, ha az említett emberek újra állást találnak az NFL-ben, de ettől még ez elég nagy összegnek számít, főleg hogy még Jon Gruden után is fizeti a terheket. Úgy tűnik azonban, hogy Davis már nem aggódik úgy a pénz miatt, mint korábban, ami mindenképp jó jel, és segíthet egy jó csapat összerakásában – azonban ehhez mindenképp jobb döntéseket kell hoznia a vezetőség tekintetében.

És egyébként új, drágább szerződést adtak most az ideiglenes főedző Antonio Pierce-nek és az ideiglenes GM Champ Kellynek is. A korábbi Super Bowl-győztes linebacker Pierce épp volt csapata, a Giants ellen mutatkozik be a hétvégén. Ő lesz a 12. főedzője a franchise-nak az utóbbi 20 évben, és a negyedik, mióta 2020-ban Las Vegasba költöztek.

A Raiders 2012 óta nem nyerte meg a csoportját, ami a harmadik leghosszabb sorozat a ligában (Browns, Lions).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group