Connect with us

Érdekességek

Nagyon nehéz dolga lesz a Seahawksnak ott maradni a rájátszás-helyek egyikén

A Seahawks a 49ers (és a múlt heti Rams) elleni vereséggel már csak 6-5-ös mérleget tud felmutatni, amivel ugyan még playoff-helyen áll, azonban nagyon nehéz lesz ezt megtartania. A következő három körben ugyanis a Cowboys, 49ers, Eagles trióval, tehát a konferencia három legjobb csapatával kell megmérkőzniük.

A New York Times playoff szimulátora szerint ha mindhárom meccset elvesztenék, akkor minden más eredmény tudatának hiányában mindössze 17% esélyük lenne a rájátszásra. Persze ha ebből a hármasból egyet nyernek, akkor ez már felugrik 55-58%-ra, ha kettőt vagy hármat nyernek akkor pedig szinte biztos résztvevők, de egyáltalán nem számítanak favoritnak ezeken a találkozókon.

Annyi jó hír azért társul az egészhez, hogy a szezont a Titans-Steelers-Cardinals hármas ellen zárják, amin ha végig tudnak masírozni, akkor továbbra is jó esélyeik maradnának (64%). Ebből a Steelers számít a legnehezebbnek, és ha a három NFC-s nagyvad mellett ott is elhasalnak, akkor jó eséllyel vége a dalnak (14%).

Szóval nagyon fontos lenne valahogy egy meglepetés-győzelmet összehozni a Cowboys-49ers-Eagles hármas ellen, ha ott akarnak lenni a rájátszásban (és nyilván ott akarnak lenni).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!