Connect with us

Hír

A történelem során először változik a hétfő esti rangadó párosítása

A Patriots annyira nézhetetlen, hogy az NFL még Patrick Mahomest is kimozgatta miattuk főműsoridőből.

Az eredeti menetrend szerint a 15. fordulóban (tehát két hét múlva) a Patriots és a Chiefs mérkőzött volna meg a hétfő esti rangadó keretein belül, azonban az NFL idén bevezetett egy olyan szabályt, hogy ha előre szólnak, akkor átmozgathatnak egy meccset vasárnapról hétfőre, így kicserélhetnek egy rossznak tűnő párosítást. Ezt tették most is, a Patriots-Chiefs helyére pedig a Seahawks-Eaglest tették, ami sokkal minőségibb és izgalmasabb focit ígér a nézőknek. Ezzel tehát megtörtént a történelem első MNF-kicserélése, a Pats-Chiefs pedig értelemszerűen visszakerült vasárnapra a magyar idő szerinti 19 órás sávba.

Persze a nézők nem szabadulnak olyan könnyen a kiemelt Patriots-meccsektől, ugyanis jövő héten csütörtök esti rangadót vívnak Bill Belichickék a Steelers ellen, majd karácsonykor a Broncos ellen lesznek egyedül egy sávban.

Mindemellett az NFL döntött a még levegőben lógó 15. fordulós meccsek időpontjáról is. Lesz ugyanis három meccs december 16-án szombaton, aminek még nem voltak meg a pontos párosításai. Ezek sorrendben Vikings@Bengals, Steelers@Colts és Broncos@Lions lesznek, magyar idő szerint 19:00, 22:30 és 02:15-ös kezdettel.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x