Connect with us

Podcast

Triple Coverage #497 – Chiefs-Eagles elemzés és a hét nyertesei, vesztesei

Még jó, hogy megvártuk a hétfő esti rangadót a felvétellel, ugyanis elég jó kis mérkőzést kaptunk rengeteg kibeszélni- és elemeznivalóval. Utána pedig minden vasárnapi meccsről elhoztuk a nyerteseket és a veszteseket.

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2023-11-21 18:26

Kelce ilyen duplázások mellett teljesen érthető, hogy nem tud annyira domináns lenni. Nem lett öregebb, mindössze nem olyan szabad, mint korábban. Egy, de inkább két jó elkapó kellene nekik és Kelce ismét szárnyalna.

Raist
Raist
2023-11-22 08:44

Kérdés. Tavaly a Vikings azért volt “savazva”, hogy mákjuk van és úgy nyerik mindig a szoros meccseiket, amire nem lehet építeni. Most ugyanezt csinálja az Eagles, erre a Pats dinasztiához vannak hasonlítva, miközben gyengécske játékkal nyerik a meccseket legalább olyan mákkal a szoros meccsek esetén, mint tavaly a Vikings. Nekem ez elég fura, mert ha jól játszanának akkor megérteném, de ez nagyon nem igaz. Miért vannak akkor ennyire felhype-olva, ha közepesnek mondható játékkal és szerencsével húzzák be a győzelmeket (lásd Viking tavaly)?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x