Connect with us

Minden ami NFL

Touchdown Week11 – 6 pont és egy sikeres extra

Minden héten van mit tanulni az NFL-ben, úgyhogy minden forduló után le is vonjuk a tanulságainkat. Jöjjön tehát egy touchdownnyi (6+1) pont / take / gondolat a szezon tizenegyedik hétvégéje után. Lesz szó jó irányba tartó csapatokról, sínen levő irányítókról, a liga talán legreménytelenebb helyzetben lévő franchise-áról és egy rekordbeállításról is.

Sean Payton vezetésével jó útra térhet a Broncos

A Denver Broncos az elmúlt négy mérkőzését megnyerte, többek között a Chiefst, a Billst és a jó formában lévő Dobbs vezette Vikingt is megverve. Ezzel váratlanul 5-5-ös mérleggel állnak és ott vannak az AFC rájátszás üldözői között. Én olyan messze nem mennék, hogy a Denver bejuthat a playoffba, mert ahhoz még mindig túlságosan sok mindennek kellene összejönnie, valamint amilyen könnyen jött most a négy győzelem, olyan gyorsan képesek lehetnek leadni meccseket, de hosszú távon látszanak pozitív jelek a csapaton.

És ez elsősorban edzői szempontból jó jel. Az Broncos, amelyen az egész NFL-társadalom hahotázva röhögött a Dolphins elleni megalázó vereség után, most kezdi kivívni többek elismerését is a labda mindkét oldalán. Emlékszünk még a historikus mélységeket produkáló védelemre? Nos, ez a védelem az elmúlt öt forduló egyikén sem engedett 22 pontnál többet, pedig a Chiefs kétszer, a Bills egyszer jött szembe. A hetedik forduló óta 13 labdát szereztek, pedig egy hetet a bye week foglalt el. Amennyit lehetett kritizálni Vance Josephet (jogosan), most annyira jár a kalaplengetés. Ezek a számok ráadásul úgy jönnek össze, hogy több eddig cserének számító embert épített be a kezdőbe és a Surtain, Simmons duó kivételével (akik mindketten All-Pro kaliberek) nincs első ránézésre átlagosnál jobbnak gondolt játékos az egységben.

A támadósor pedig év elején volt igazán elemében, de most kezdi elérni azt a kinézetét, amit vártunk Paytontól. Sok nehéz csomagos játék, több tight endes felállások és a támadó guru főedző továbbra is jól rajzol fel játékokat. A mérkőzések első drive-jaiban a Broncos top3-ban van EPA/play szerint. Russell Wilson nem játszik ugyan elit formában, de képes életben tartani playeket elég ideig, Courtland Sutton pedig egészen félelmetes elkapásokat mutat be. Nem kell hasra esni továbbra is az eredményektől, de végre pozitív az irány.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
monthly
yearly
4,99 € (215 ₴)49,99 € (2150 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
monthly
yearly
7,99 € (350 ₴)79,99 € (3500 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Támogató
monthly
yearly
11,99 € (520 ₴)119,99 EUR (5200 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2023-11-22 05:45

“Purdy megérkezett az MVP beszélgetésbe” Jelenleg egyébként Hurts lett a favorit a fogadóirodáknál (ami lol, és innen is látszik hogy az MVP= első kiemelt csapat QB-ja), de ha a Frisco veri őket simán látom hogy megkapja

atis123Juve
atis123Juve
2023-11-21 13:32

Azért a Chiefs, Bills verés nem szól akkorát mostanság mint egy-két éve. Nyilván Broncosnak ezek is nagy dolgok, de egyiket sem sorolnám jelenleg a legnagyobb SB-esélyesek közé.

Patrik
Patrik
Reply to  atis123Juve
2023-11-23 10:50

A fogadóirodák szerint a Chiefs továbbra is top3. sok helyen még mindig talán a legesélyesebb. A Bills pedig 8. (de legtöbb helyen top10). Ez nem tűnik annyira rossznak

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x