Connect with us

Hír

Megsérült Trevor Lawrence

Nem elég, hogy a Jaguars hosszabbításban kikapott hazai pályán a Bengalstól az éjszaka folyamán, még Trevor Lawrence-t is elvesztették. Az irányítónak saját falembere lépett rá a bokájára és egyből látni lehetett, hogy nagy a baj, a sisakját is földhöz vágta és csak nagy fájdalmak közt, segítséggel tudott lemenni a pályáról és bebicegni az öltözőbe.

Doug Pederson főedző a meccs után még nem tudott pontos információkkal szolgálni, hiszen még folynak a vizsgálatok, de annyit tudni, hogy a bokája sérült meg Lawrence-nek és szinte biztosak lehetünk benne, hogy több hét kihagyás vár rá, ha egyáltalán láthatjuk még idén a pályán.

Nagyon szerencsétlenek idén az irányítók, kiváltképp az AFC-ben. A 16 csapatból ugyanis 9-nél is más QB fog kezdeni a 14. fordulóban, mint az elsőben: a Jetsnél, a Patriotsnál (bár itt nem sérülés miatt), a Steelersnél, a Bengalsnál, a Brownsnál, a Titansnél, a Coltsnál, a Jaguarsnál és a Raidersnél. Ez egyben azt is jelenti, hogy a jelenleg 7 playoff helyen álló csapatból NÉGYnél csereirányítónak kell játszania a héten (Jaguars, Colts, Steelers, Browns).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!