Connect with us

Hír

A Panthers három, a Packers egy kezdő védőt aktivált IR-ről

A Panthers a hét elején kirúgta a főedző Frank Reich-ot, a sors iróniája pedig az, hogy egyből kap egy nagyobb erősítést a csapat. A gárda ugyanis aktivált három kezdő védőt sérültlistáról: az egészségesen kiváló cornerback Jaycee Hornt, a sokoldalú safety Jeremy Chinnt és a korábbi második körös pass rusher Yetur Gross-Matost.

A Carolina védelme nagyon gyengén teljesített idén, bottom 5-ben vannak engedett yardokat, interceptionöket, EPA-t és sikerességi rátát tekintve is. Horn segíthet a legnagyobbat, habár az ő játéka még kérdőjeles egyelőre, de már kötelező volt aktiválni 21 nappal az edzésbe állást követően. Ő nagyot dobhat az egységen, hiszen amikor pályán van, akkor egy igazán minőségi játékos (a probléma az, hogy nagyon sokat sérült). Chinn és Gross-Matos már nem igazán top játékos, de mindketten beférnek a kezdőbe. Persze a nagyobb probléma talán még mindig a támadósorral van, amin egyikük sem segít.


Mindeközben a Packers is aktivált egy védőt, a safety Darnell Savage-et, aki így játszhat a Chiefs ellen vasárnap éjjel. A korábbi első körös játékos öt meccset hagyott ki idén, de előtte nem teljesített olyan jól, mint várták volna tőle.

A cornerback Eric Stokest azonban nem aktiválta még a csapat, erre vélhetően jövő héten kerülhet majd sor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!