Connect with us

Hír

Az Eagles átadta a védelem irányítását Matt Patriciának

Az Eagles védelme a tavalyi évhez képest nagyon gyengén teljesít, és úgy tűnik a csapatnál ezért elsősorban az új védőkoordinátor Sean Desait okolják. Ian Rapoport információi szerint ugyanis az Eagles változást eszközölt a héten a védelem irányításában és a playhívásai feladatokat nem más, mint Matt Patricia veszi át.

Ez gyakorlatilag egy védőkoordinátori cserét jelent, ami talán példa nélküli egy 10-3-mal álló csapatnál a szezon ezen pontján. Sokkal rosszabb persze nem lehet a helyzet az eddiginél, hiszen az Eagles DVOA alapján a 20. helyen áll, miközben tehetséget és költést tekintve ennél jóval magasabban kellene lenniük. Persze a sorsolásuk a legnehezebb volt a ligában eddig és most könnyebb mérkőzések jönnek, de akkor is.

Patricia ugyebár a Lions főedzőjeként bukott meg csúnyán, majd visszatért New Englandbe a támadókat edzeni, ami még nagyobb bukta lett, idén pedig az Eagles vitte el egy tanácsadói szerepbe a védőoldalra. Úgy tűnik hasznosnak találták, ha rábízták a védelmet a hajrára. Érdekes lesz figyelni, milyen sematikus változásokat jelent ez majd, hiszen Patricia az emberezős, single high safetys védekezést preferálta eddig, míg Desai főleg zónázott és nagyrészt egy Fangio-féle defense-t futtatott.

Az Eagles problémáiról (támadó- és védőoldalon a héten írtunk cikket:

Hová tűnt a dominancia? Mi történt az Eaglesszel?

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group