Connect with us

Hír

Az NFL Media szerint még nincs eldöntve Belichick sorsa

Sokan lefutott ügyként kezelik, hogy Bill Belichicknek az idei lesz az utolsó szezonja a Patriots élén. Az NFL Media azonban most arról számolt be, hogy még nem döntöttek a főedző sorsáról és sok múlik azon, hogyan teljesít a csapat a maradék négy meccsen. Sőt, Ian Rapoport azt írja, hogy ugyan a legtöbben azt várják, hogy a következő egy hónapban pont kerül a sztori végére, azonban ez tovább is eltarthat.

Ugyan elképzelhető, hogy ha most még négy meccset nyerne a Patriots, akkor megtartanák Belichicket, de egyrészt erre a győzelmi szériára sincs sok esély, másrészt nem nehéz felfedezni a mögöttes tartalmat ebben a hírben. Az, hogy a szezon végeztével még nem várható döntés, hanem tovább elhúzódhat a dolog egyértelműen azt mutatja, hogy nem akarják kirúgni Belichicket, hanem el szeretnék cserélni, ami nyilván hosszabb időt vesz igénybe.

A Patriots oldaláról persze érthető, hogy szeretnének kompenzációt látni a Hall of Famer edzőért, és egyesek szerint akár egy első körös pick is lehet az ár. Az már jó kérdés, hogy melyik csapat menne ebbe bele, illetve hogy Belichick melyik franchise-t tartja elfogadható opciónak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!