Connect with us

Hír

Derek Carr játszik, Taysom Hill nem, Chris Olave betegen vállalja a játékot

A Saints ma csoportmeccset vív a jelenleg 1/1-es Panthers ellen, azonban az előzetes várakozásokhoz képest szorosabb is lehet a mérkőzés, ugyanis a New Orleans rengeteg sérülttel küzd jelenleg.

Ugyan az irányító Derek Carr tudja vállalni a játékot, de egy hónapon belül két agyrázkódása is volt, emellé még a válla és a bordái is sérültek, szóval jó kérdés, milyen állapotban lesz (meg hogy egyáltalán mennyire felelősségteljes döntés kiküldeni a pályára).

A hivatalosan tight end, de mindeközben futó, elkapó, irányító Taysom Hill pedig Adam Schefter információi szerint nem fogja tudni vállalni a játékot, ami óriási veszteség, hiszen gyakorlatilag a leghasznosabb játékosa a csapatnak kulcsszituációkban. Nem játszik továbbá a második számú elkapó Rashid Shaheed sem egy combsérülés miatt, ami szintén elég rosszul jön, hiszen ő is hasznos tudott lenni a passzjátékban.

Az első számú elkapó Chris Olave ugyan vállalja a játékot, de betegeskedik, így ő sem lesz 100 százalékos. Szintén játszik, de nem 100 százalékos a tight end Juwan Johnson, szóval kevés tényleg egészséges támadója van jelenleg a Saintsnek.

Mindemellett ugyebár a sztárcorner Marshon Lattimore, az elkapó Michael Thomas és a safety Marcus Maye is IR-en van a kezdők közül.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoard
Zoard
2023-12-10 12:22

Ha rosszul sülne el (ne így legyen!) Carr számára egy kontakt, egy Tuahoz hasonló szituáció alakulhatna ki.
Csak hogy Carr mondjuk már nem is olyan fiatal.
New Orleansban persze az eredményesség fontosabb, mint egy ilyen egyéni, vagy csapat szempontból középtávú fenntartahatóság.
/ ugyan Carr nem játszik jól, de Winston nem tűnik jobbnak nála, Hill pedig fontos de nem helyettestő ő sem /

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x