Connect with us

Hír

Derek Carr játszik, Taysom Hill nem, Chris Olave betegen vállalja a játékot

A Saints ma csoportmeccset vív a jelenleg 1/1-es Panthers ellen, azonban az előzetes várakozásokhoz képest szorosabb is lehet a mérkőzés, ugyanis a New Orleans rengeteg sérülttel küzd jelenleg.

Ugyan az irányító Derek Carr tudja vállalni a játékot, de egy hónapon belül két agyrázkódása is volt, emellé még a válla és a bordái is sérültek, szóval jó kérdés, milyen állapotban lesz (meg hogy egyáltalán mennyire felelősségteljes döntés kiküldeni a pályára).

A hivatalosan tight end, de mindeközben futó, elkapó, irányító Taysom Hill pedig Adam Schefter információi szerint nem fogja tudni vállalni a játékot, ami óriási veszteség, hiszen gyakorlatilag a leghasznosabb játékosa a csapatnak kulcsszituációkban. Nem játszik továbbá a második számú elkapó Rashid Shaheed sem egy combsérülés miatt, ami szintén elég rosszul jön, hiszen ő is hasznos tudott lenni a passzjátékban.

Az első számú elkapó Chris Olave ugyan vállalja a játékot, de betegeskedik, így ő sem lesz 100 százalékos. Szintén játszik, de nem 100 százalékos a tight end Juwan Johnson, szóval kevés tényleg egészséges támadója van jelenleg a Saintsnek.

Mindemellett ugyebár a sztárcorner Marshon Lattimore, az elkapó Michael Thomas és a safety Marcus Maye is IR-en van a kezdők közül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!