Connect with us

Hír

Lawrence játékára több esély van, mint Genóéra, de minden csak a meccs előtt derül ki

Két kezdő irányító játéka is kérdéses a mai mérkőzések előtt, a Jaguars és a Seahawks is csak a bemelegítés után fog dönteni arról, hogy játszhat-e Trevor Lawrence és Geno Smith. A ma reggeli hírek alapján előbbi játékára van jobb esély, míg utóbbi tényleg erősen kérdőjeles.

Adam Schefter információi szerint a Jaguarsnál úgy tervezik, hogy Lawrence játszani fog a Browns ellen, de azért még a bemelegítéskor meg kell nézniük az állapotát és csak akkor fognak végső döntést hozni. Lawrence-nek hat napja sérült meg a bokája, és egy ilyen sérülés általában többhetes felépülést jelent. Ő azonban soha nem hagyott még ki meccset sérülés miatt, sem az NFL-ben, sem az egyetemen, sem a gimiben. A mozgékonysága mindemellett garantáltan nem lesz az igazi a Browns ellen.

Geno Smith körül kevésbé optimisták a beszámolók hangvételei. Őt is nagyon kemény fából faragták, így természetesen játszani szeretne, amit a Seahawksnál sem zárnak ki, de végső döntés az ő esetében is csak a bemelegítés után születik majd. Az edzésen összeszedett ágyék-sérülése az ESPN beszámolója szerint általában kéthetes kihagyást szokott jelenteni és komoly esély van arra, hogy nem tudja vállalni a játékot a 49ers ellen. Ebben az esetben Drew Lock lenne a csapat kezdője.

Seahawksszal kapcsolatos jó hír, hogy a két futó, Kenneth Walker és Zach Charbonnet a kérdőjeles besorolásuk ellenére vállalni tudják a játékot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!