Connect with us

Hír

Egyedül a Bears szavazott a nemzetközi terjeszkedés ellen

A tulajdonosok nemrég szavaztak a nemzetközi terjeszkedésről, azaz hogy 2025-től kezdve évi 8-9 meccset rendezzenek az Egyesült Államokon kívül. A CBS információi szerint egész pontosan 31-1 arányban fogadták el a javaslatot a tulajok, egyedül a Bears szavazott ellene.

George McCaskey tulajdonos azzal indokolta ezt, hogy az eddigi 4 helyett így már csak 2 hazai meccset védhet majd le egy csapat, amit semmiképp nem akar külföldre vinni. Így pedig elképzelhető, hogy nagy bevételektől esnek el, mert nem hozhatják a saját stadionjukba az egyik elit irányítót, akit sokan meg szeretnének nézni.

“Minden évben generációs tehetségek látogatnak hozzánk. A szurkolók szeretnék látni Patrick Mahomest. A szurkolók szeretnék látni Josh Allent. A szurkolók szeretnék látni Jalen Hurtsöt. A szurkolók szeretnék látni Tommy Devitót.”

Az utolsó mondat persze vicc volt, és a szoba nagy része nevetésben tört ki, az egész meeting legjobb pillanata volt a beszámolók szerint.

Rövid távon van valami abban, amit mond (főleg hogy a Bears szeretne új stadiont is építeni), hiszen elesnek lokális bevételektől a csapatok, de a nemzetközi terjeszkedés hosszú távon jövedelmező lehet az NFL-nek és ezáltal minden egyes csapatnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!