Connect with us

Hír

Egyedül a Bears szavazott a nemzetközi terjeszkedés ellen

A tulajdonosok nemrég szavaztak a nemzetközi terjeszkedésről, azaz hogy 2025-től kezdve évi 8-9 meccset rendezzenek az Egyesült Államokon kívül. A CBS információi szerint egész pontosan 31-1 arányban fogadták el a javaslatot a tulajok, egyedül a Bears szavazott ellene.

George McCaskey tulajdonos azzal indokolta ezt, hogy az eddigi 4 helyett így már csak 2 hazai meccset védhet majd le egy csapat, amit semmiképp nem akar külföldre vinni. Így pedig elképzelhető, hogy nagy bevételektől esnek el, mert nem hozhatják a saját stadionjukba az egyik elit irányítót, akit sokan meg szeretnének nézni.

“Minden évben generációs tehetségek látogatnak hozzánk. A szurkolók szeretnék látni Patrick Mahomest. A szurkolók szeretnék látni Josh Allent. A szurkolók szeretnék látni Jalen Hurtsöt. A szurkolók szeretnék látni Tommy Devitót.”

Az utolsó mondat persze vicc volt, és a szoba nagy része nevetésben tört ki, az egész meeting legjobb pillanata volt a beszámolók szerint.

Rövid távon van valami abban, amit mond (főleg hogy a Bears szeretne új stadiont is építeni), hiszen elesnek lokális bevételektől a csapatok, de a nemzetközi terjeszkedés hosszú távon jövedelmező lehet az NFL-nek és ezáltal minden egyes csapatnak.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pedro44
Pedro44
2023-12-15 09:03

“mert nem hozhatják a saját stadionjukba az egyik elit irányítót, akit sokan meg szeretnének nézni.” – Rex Grossmannak egy vip hely, és meg is van oldva.

atis123Juve
atis123Juve
2023-12-15 07:13

Szerintem az egész egy vicc volt. A Bears-re nézve. :D Csupa irányítót mondott. Elvégre is jó irányítót csak az ellenfélnél láthatnak :D.

garincsa
garincsa
2023-12-15 07:12

Majd nem fognak röhögni amikor az olasz csődör jövőre mvp lesz

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-12-16 20:51

Talán ha lenne egy jó saját irányítójuk az sokat lendítene.
Amúgy nem olyan bonyolult. Jelenleg hogy az AFC-nek, hol az NFC-nek van +1 hazai meccse. Az kell kötelezően semleges pályán lejátszani, vagy külföldön vagy az USA-ban, ezen meccsek könyvelése is másképp történne, hisz nem titkolt cél a csapat mellett a liga promotálása is. Aki külföldön lép pályára, az kaphat nagyobb lóvét, stb.
Ha úgy tetszik, az NFL ezekre e meccsekre akár pályázatot is írhat ki: aki leteszi az előírt jogdíjjat és tudja vállalni a rendezés feltételeit, az rendezhet meccset.
Megkockáztatom, ha egy EL döntőt meg tudtunk a Puskásban rendezni es benn van egy BL döntős pályázat is, akkor talán egy NFL meccs is menne a Puskásban. Ha Németországban 3+ millió jegyigénylés futott be csak szerte Európából, akkor azok a szurkolók bárhova elutaznának.
Az NFL-nek eldönteni, hogy mennyire tekinti magát a világ legexkluzívabb termékének, amit nem ad oda csak úgy, még egy nagy kazal pénzért sem.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x