Connect with us

Hír

Mahomes megbánta a viselkedését, Reid elismerte, hogy Toney hibázott

Nagy port kavart, hogy a Chiefs-Bills meccs után Patrick Mahomes és Andy Reid is a bírókat hibáztatta a vereségért, mivel (egy egyébként objektíven helyes döntést hozva) elvették Kadarius Toney touchdownját, mivel az elkapó offside állt fel a snap előtt. Hétfőre Mahomes és Reid is lehiggadt azért és változtattak az álláspontjukon.

Mahomes úgy nyilatkozott, hogy nem viselkedhet így a bírókkal és senkivel sem az életben, de leginkább azt bánja, ahogy Josh Allennel viselkedett a mérkőzés után, mert neki aztán semmi köze nem volt az egészhez. Elmondta, hogy nagyon fontos neki ez a sport, a csapattársai és minden, de nem ragadhatják el így az érzelmei, és rossz példát mutat így a gyerekeknek.

Reid pedig azt mondta el, hogy Toney valóban nem csekkolta le a bírókkal, hogy jó helyen áll-e, és erre figyelniük kell a jövőben. Erről videós bizonyíték is napvilágot látott, amiből kiderül, hogy Toney csak kiint a bírónak, de a választ már nem várja meg.

Ezzel együtt Reid arra ráerősített, hogy ilyen eseteknél szólni szoktak előre a játékvezetők az edzőknek, hogy erre figyeljenek. Ez egyébként azért érdekes, mert Toney a meccs során többször is offside állt fel, ahogy az alábbi képeken és videón is látható.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group