Connect with us

Hír

Sean McDermott terroristákat hozott fel követendő példaként

Sok Bills-szurkoló szeretné, ha év végén kirúgnák a főedző Sean McDermottot, azonban állítólag biztonságban van az állása. Legalábbis eddig így volt, azonban ha lemaradnak a rájátszásról, az elbizonytalaníthatja a tulajdonosokat, és nem segíti McDermott helyzetét a legújabb sztori sem, ahol nem tűnik fel valami jó színben. Tyler Dunne írt egy háromrészes sorozatot a McDermott körüli problémákról, amiben egy vad sztori is felbukkant, ahol a 9/11 terroristáit állítja be követendő példaként.

A sztori még a 2019-es nyári edzőtáborból származik, amikor a főedző megpróbálta volna kicsit összekovácsolni a társaságot. Erre azonban elég furcsa analógiát használt. McDermott elkezdte taglalni, hogy a 9/11-es események terroristái egy olyan csoport voltak, akik összhangba tudtak kerülni és tökéletesen megvalósítani a terveiket a csapatmunkájuknak köszönhetően.

Nem meglepő módon nagyon nem jött át a dolog a játékosok számára. Egyik névtelenségbe burkolózó játékosa elmondta, hogy nem tudja, miért ilyen furcsa a főedző, de az biztos, hogy nincsenek meg a kellő szociális készségei. És nem ez volt az egyetlen hasonló alkalom, habár egyértelműen ez volt a jéghegy csúcsa.

Dunne cikksorozatában egyébként úgy ábrázolja McDermottot, mint aki mindig valakit hibáztatni akar – azonban a védőkoordinátor és a támadókoordinátor lecserélése után nem sok mindenki maradt már, akit hibáztatni tud, hogy megmentse az állását.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!