Connect with us

Hír

Sean McDermott terroristákat hozott fel követendő példaként

Sok Bills-szurkoló szeretné, ha év végén kirúgnák a főedző Sean McDermottot, azonban állítólag biztonságban van az állása. Legalábbis eddig így volt, azonban ha lemaradnak a rájátszásról, az elbizonytalaníthatja a tulajdonosokat, és nem segíti McDermott helyzetét a legújabb sztori sem, ahol nem tűnik fel valami jó színben. Tyler Dunne írt egy háromrészes sorozatot a McDermott körüli problémákról, amiben egy vad sztori is felbukkant, ahol a 9/11 terroristáit állítja be követendő példaként.

A sztori még a 2019-es nyári edzőtáborból származik, amikor a főedző megpróbálta volna kicsit összekovácsolni a társaságot. Erre azonban elég furcsa analógiát használt. McDermott elkezdte taglalni, hogy a 9/11-es események terroristái egy olyan csoport voltak, akik összhangba tudtak kerülni és tökéletesen megvalósítani a terveiket a csapatmunkájuknak köszönhetően.

Nem meglepő módon nagyon nem jött át a dolog a játékosok számára. Egyik névtelenségbe burkolózó játékosa elmondta, hogy nem tudja, miért ilyen furcsa a főedző, de az biztos, hogy nincsenek meg a kellő szociális készségei. És nem ez volt az egyetlen hasonló alkalom, habár egyértelműen ez volt a jéghegy csúcsa.

Dunne cikksorozatában egyébként úgy ábrázolja McDermottot, mint aki mindig valakit hibáztatni akar – azonban a védőkoordinátor és a támadókoordinátor lecserélése után nem sok mindenki maradt már, akit hibáztatni tud, hogy megmentse az állását.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2023-12-08 11:19

Szerintem hollókauszt tagadó is.

ThySoul
ThySoul
2023-12-08 06:49

A chiefs ellen a félidőben gondolom arról beszél majd hogy a nácik is az utolsó pillanatig küzdöttek, nekünk is ezt kell tenni

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x