Connect with us

Érdekességek

46 éve nem jutott olyan fiatal csapat rájátszásba, mint az idei Packers

A Packers az utolsó fordulóban megverte a Bearst és ezzel kiharcolta a rájátszást-részvételt az NFC hetedik kiemeltjeként, így Dallasba utazhat majd a wild card körben. Nem volt semmi a Green Bay idei szezonja, ugyanis a liga legfiatalabb keretével sikerült bejutniuk a rájátszásba. Az ESPN adatai szerint ez a Packers 1977 óta a legfiatalabb csapat, amely bejutott a playoffba.

Egy hónapja írtunk arról, hogy snapekkel kiigazítva a Packers a legfiatalabb csapat a ligában. A védelem sem öreg, konkrétan a 8. legfiatalabb, azonban a támadósor az igazán zöldfülű. Mindössze 25,1 éves átlagéletkort tudnak felmutatni snapekkel kiigazítva, amivel 1,3 évet vernek a második legfiatalabb Steelersre.

Az utolsó meccsen egyébként a 46 fős meccsnapi keretből 13-an voltak újoncok, köztük négy kezdő. Az offense-ben az egy szem Aaron Jonest leszámítva minden egyes kezdőt a csapat draftolt legkorábban 2019-ben. Közülük 9-et legkorábban 2020-ban, 7-et legkorábban 2021-ben, és hatot az utóbbi két évben. Így végeztek az 5. helyen EPA szerint.

Nagyszerű munka a general manager Brian Gutekunsttól és a főedző Matt LaFleurtől.

Ezek a csapatok a legidősebbek és a legfiatalabbak idén

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!