Connect with us

Hír

8900 fogadást adott le kiskorúként, így letartóztatták a Patriots elkapóját

Kayshon Boutte, a Patriots hatodik körös újonc elkapója nem a legélesebb kés a fiókban. Ennek bizonyítéka az alábbi sztori, ugyanis letartóztatták azért, mert 2022 április és 2023 május között kiskorúként 8900 fogadást adott le, köztük több NCAA-meccsre, azon belül saját csapata, az LSU meccseire is, sőt még a saját maga teljesítményére is.

A FanDuel nevű fogadóiroda értesítette a rendőrséget a potenciális illegális tevékenységről. Az elkapó mondjuk nem volt túl kreatív, édesanyja bankkártyáját használta és a “kayshonboutte01,” és később a “kayshonboutte7” felhasználóneveket használta. Ezen kívül még csak sikeres sem volt a fogadásaival, ugyanis 2022-ben 450 ezer dollár téttel összesen 65 ezer dollárt, tehát mai árfolyamon körülbelül 23 millió forintot bukott, majd 2023-ban 186 ezer téttel bukott 16 ezer dollárt, tehát további 5,5 millió forintot.

További megmosolyogtató rész, hogy Boutte fogadott saját magára is, hogy a Florida State ellen szerez majd legalább 83 yardot és egy touchdownt. Ehhez képest sikerült 22 yardot szereznie TD nélkül.

Boutte egyébként egy tehetséges játékos volt, de nehéz személyiség, ezért is csúszott a hatodik körig. Újoncként mindössze 2 elkapást mutatott be 19 yardért a Patriots nem túl veretes WR-sorában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!