Connect with us

Hír

Állás nélkül maradhat Bill Belichick

Egyre inkább úgy tűnik, hogy állás nélkül maradhat a valaha volt legsikeresebb főedző, Bill Belichick. Az egyetlen állást, ahol volt interjún, a Falcons betöltötte Raheem Morrisszal, így nagyon beszűkültek a lehetőségei.

A hét potenciális állásból ötöt már betöltöttek, így csak a Commanders és a Seahawks maradt. Washingtonból már érkeztek olyan információk, hogy nem gondolkodnak Belichickben, így igazából csak a Seattle maradt, ahol meg Pete Carroll után várhatóan nem egy újabb nagyon idős HC-ban gondolkodnak. Szóval könnyen lehet, hogy Belichicket egyáltalán nem látjuk az oldalvonal mellett 2024-ben.

Ian Rapoport is belengette, hogy Belichick kiülhet egy évet és jövőre újra próbálkozhat. Persze kérdés, hogy akkor majd akarja-e valaki úgy igazán, tekintve hogy jó eséllyel szinte minden hatalmat át kell neki adni a szervezetben, amit nem egyszerű meglépnie egyik tulajdonosnak sem, főleg látva Belichick utóbbi időben véghezvitt csapatépítését. Természetesen elképzelhető, hogy nem vágyik ekkora hatalomra, vagy hogy ha idén nem kap állást, akkor jövőre alábbad az igényeiből, de jelenleg ez egy nagy visszatartó erő lehet a franchise-oknál.

Belichicknek még 27 győzelemre van szüksége, hogy átvegye az első helyet Don Shulától az all-time győzelmi lista élén (az alapszakaszt vizsgálva, rájátszással együtt csak 15-re).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group