Connect with us

Hír

A Ramstől visz magával támadókoordinátort Atlantába Raheem Morris

A Falcons pár napja kinevezte főedzőnek Raheem Morrist, a Rams eddigi védőkoordinátorát. Morris pedig most kinevezte új támadókoordinátorát, aki nem más, mint a Rams eddigi passzjátékért felelős koordinátora és irányítóedzője, Zac Robinson – írja Ian Rapoport.

A 37 éves Robinson játszott is az NFL-ben, a Patriots a hetedik körben draftolta 2010-ben, majd négy évet töltött New England mellett a Seahawks, a Lions és a Bengals csapataiban. Pályára mondjuk nem lépett tétmeccsen egyetlen egyszer sem, csak az előszezonban irányított. Ezután töltött időt a PFF alkalmazásában (ahogy ugyebár a Texnas támadókoordinátora, Bobby Slowik is), majd a Rams edzői stábjához csatlakozott és érthető módon az irányítókkal kezdett el foglalkozni és innen lépdelt elő végül passzjátékért felelős koordinátorrá.

Los Angelesben három évig dolgozott együtt Morrisszal, aki nyilvánvalóan szerette volna magával vinni Atlantába. Védőoldali főedző-jelöltként az egyik legfontosabb kérdés az volt az irányába az interjúkon, hogy hogyan tervezi betölteni az OC-posztot, illetve hogy az elsőként kinevezett támadókoordinátort hogyan tervezi majd pótolni, miután őt elvesztette. Ez egy nagyon fontos kérdés volt minden interjúszobában idén, hiszen jelenleg egyetlen OC sincs a ligában, aki 2022-nél korábban került a helyére. Morris pedig jó tervvel állt elő a jelek szerint, máskülönben nem kapta volna meg az állást.

Robinsonnak elég jó alapanyaga lesz egy jó offense összerakásához, hiszen a skill playerek és a támadófal is adott, már csak egy irányítót kellene találni (meg egy második számú WR-t).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!