Connect with us

Hír

Kellen Moore az Eagles új támadókoordinátora

Az Eaglesnek új koordinátorokra volt szüksége a szezon végi hihetetlen összeomlást követően, és nehéz lett volna jobban megoldani ezt a feladatot. A védőoldalra ugyebár Vic Fangiót nevezték ki, most pedig kiderült, hogy Kellen Moore lesz a támadókoordinátora a Sasoknak – számolt be minden releváns forrás.

Moore tavaly a Chargersnél vezette a támadókat, aminek nem lett olyan szép vége, Jim Harbaugh érkezése miatt pedig mennie kellett. De előtte a Cowboys offense élén töltött el éveket, ahol a liga egyik leghatékonyabb támadósorát vezette, igazából azért menesztették, mert McCarthy menteni akarta az állását. Egyébként 2019 és 2022 között top5-ben volt a támadósora EPA-ben és drive-onkénti pontokban is.

Nick Sirianni főedző arról beszélt, hogy új ötletekre van szükségük, és ezeket a 37 éves, korábbi NFL-irányító Moore hozni is fogja, hiszen egy sokkal komolyabb, összetettebb offense-t vezetett eddig, mint amit az Eagles futtatott.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snookerista
snookerista
2024-01-28 06:09

Na most kiderül az az ötletelen játék amit Herbivel összeraktak az mennyire volt az ő ötlete és mennyire Herbi nem akart kimozogni a konfortzónájából.
Ha egy AJ Brownnal a csapatba, mennek majd a screenek meg a 2-3 yardos futások akkor jövőre se nyernek SB-t . Az biztos ha Sírós nem rak le valamit jövőre elbúcsúzhat az állásától.
Eaglesnél nem türelmesek, Reidet egy rossz szezon után már kirúgták pedig előtte volt 10 jó, Pederson is hiába nyert SB-t jött egy gyenge szezon és annyi volt.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  snookerista
2024-01-28 08:29

Igen, az a rész kimaradt a cikkből hogy a Cowboys offense nélküle is TOP5-10 volt, a Chargers O pedig vele bottom 10 :)

Zoard
Zoard
2024-01-28 10:02

Mennyire lesz még az O játékosállomány a jelenlegiből kiindulva az új ötletek megvalósítására/hoz?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x