Connect with us

Hír

BREAKING: Megvan a Falcons új főedzője, és nem Bill Belichick az!

Sokáig úgy tűnt, hogy Bill Belichick lehet az Atlanta Falcons új főedzője, azonban az utóbbi napokban egyre bizonytalanabbá vált a dolog, és végül nem is ő, hanem a Rams védőkoordinátora, Raheem Morris került a csapat élére – számolt be minden releváns forrás.

A Falcons elég széleskörű keresést folytatott, Morris és Belichick mellett Ejiro Evero, Bobby Slowik és Mike Vrabel is volt a héten a csapatnál interjún, Vrabelen kívül mindenki második körösön, és végül Morris győzte meg őket a leginkább.

Nem meglepő, egyrészt volt már tagja a szervezetnek 2015 és 2020 közt, amikor védő- és támadóoldalon is volt pozíciós edző, illetve védőkoordinátor, majd ideiglenes főedző is lett. Ezután a Ramsnél volt védőkoordinátor, ahol kiváló munkát végzett, Super Bowlt nyert, majd egy szinte teljesen no-name játékosokból rakott össze egy egész jó egységet. Ezen kívül megnyerő a személyisége, játékosai imádják és egy nagyon jó vezérről van szó, ami talán a legfontosabb.

Morris volt már korábban főedző Tampában, ahol megbukott, de egy nagyon rossz helyzetbe került bele nagyon fiatalon, mindössze 33 évesen. Abszolút megérdemelt már egy második esélyt az utóbbi 5-8 éve alapján.

A Rams egyébként egy kisebbségi főedző kineveléséért kap idén és jövőre is egy harmadik körös kompenzációs picket. Emellett könnyen lehet, hogy egy másik edzőt is elvesztenek Los Angelesben, ugyanis a QB-edző és passzjátékért felelős koordinátor Zac Robinson számít a fő esélyesnek a Falcons támadókoordinátori posztjára, Raheem Morris viheti magával Atlantába.

Ezzel így áll a főedző-keresés a ligában:

– Raiders: Antonio Pierce
– Patriots: Jerod Mayo
– Titans: Brian Callahan
– Chargers: Jim Harbaugh
– Panthers: Dave Canales
– Falcons: Raheem Morris
– Seahawks:
– Commanders:

A héten már nem várható döntés a Commanders és a Seahawks esetében. Előbbinél Ben Johnson (Lions OC) a favorit, utóbbinál még nem beszélhetünk ilyenről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!