Connect with us

Hír

Így áll most az edző- és GM-keresés

Elkezdték betölteni a megüresedett főedzői és general manageri pozíciókat a csapatok, de még közel sincs vége a keringőnek. Mutatjuk, hogyan állunk most.

General managerek

– Raiders: Tom Telesco
– Commanders: Adam Peters
– Panthers: Dan Morgan
– Chargers:
– Patriots:

A general manageri posztokon már nagy híreket nem várhatunk. A Raiders, a Commanders és a Panthers is megtalálta az emberét, a Patriotsnál pedig úgy néz ki a draft utánig nem lesz változás. Egyedül a Chargers maradt tehát, ott viszont úgy tűnik, hogy előbb főedzőt keresnek és majd ő hoz magával GM-et, így kisebb jelentőséggel is fog majd ő bírni.

Ha minimálisan értékelni akarunk (fogunk majd bővebben is, ha kialakulnak a nagyjából teljes stábok), akkor a Commandersnél nagy szó, hogy talán a legjobbnak tartott embert ki tudták nevezni, ez mutatja, hogy jó lehet az irány a tulajdonosváltás után. A Raidersnél meglepő és furcsa is Telesco kinevezése, aki nem végzett valami jó munkát Los Angelesben az utóbbi időben. A Panthers szintén érdekes olyan szempontból, hogy belsős jelöltet léptettek elő, ez akár mutathatja azt is, hogy külsősöket nem igazán sikerült idecsábítania David Teppernek.

Főedzők

– Raiders: Antonio Pierce
– Patriots: Jerod Mayo
– Titans: Brian Callahan
– Seahawks:
– Commanders:
– Chargers:
– Falcons:
– Panthers:

A főedzőknél Pierce-re és Mayóra számítani lehetett, hiszen ki volt kövezve az út a számukra. Callahan már érdekesebb lépés, talán meglepő is lehet, de nagyon úgy tűnik, hogy a kezdetektől ő volt a Titans kiszemeltje, és nem is biztos, hogy rosszul jártak vele.

Van még öt szabad főedzői állás. A Commandersnél a Lions támadókoordinátora, Ben Johnson tűnik favoritnak, hiszen Adam Petersszel állítólag jó a kapcsolata és jó eséllyel együtt mennek a fővárosba (ehhez persze meg kell várni a Lions kiesését a rájátszásból). A Chargersnél Jim Harbaugh tűnik favoritnak, a Falconsnál pedig Bill Belichick, habár egyes hírek szerint ez is vesztett a biztosságából, így ezt még ne vegyük készpénznek, hiszen Jim Harbaugh és Raheem Morris is volt már második körös interjún.

A Seahawksnál és a Panthersnél egyelőre nem igazán beszélhetünk favoritokról. Előbbinél második interjúra készülnek többekkel is, köztük van Dan Quinn (Cowboys DC), Ejiro Evero (Panthers DC), Raheem Morris (Rams DC), Patrick Graham (Raiders DC) és Mike Kafka (Giants OC). Utóbbinál Dave Canales (Buccaneers OC), Ejiro Evero (Panthers DC) és Raheem Morris (Rams DC) is már a második körbe került.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group